Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Coral Kalsium

Helsemessige fordeler av Coral Kalsium

Coral kalsium gir de samme helsemessige fordeler som andre kalktilskudd. Men noen annonsører hevder at dette tillegget kan gjøre mer. I tillegg er korall kalsium mye dyrere enn andre kalsiumtilskudd. Finn ut hva som er hype og hva som er fakta før tilbringe ekstra penger på dette tillegget.

Rapporterte fordeler

Ifølge mange markedsførere, er korall kalsium mer basisk enn andre former for kalsium, som angivelig endrer syrenivå i kroppen. Dette, i sin tur, kan visstnok helbrede mange lidelser, inkludert kreft og Alzheimers sykdom.

Mineral Content

Coral kalsium inneholder kalsiumkarbonat og andre mineraler og sporstoffer som er lik mange andre, billigere former for kalsiumtilskudd. Disse mineralene er viktige for sunn beindannelse, og både nevrologiske og emosjonelle helse.

Juridiske Bekymringer

Påstandene på TV av markedsførere, spesielt Robert Barefoot, har bekymret både Federal Trade Commission (FTC) og det amerikanske Food and Drug Administration (FDA), noe som resulterer i ulike rettssaker. Faktisk, FDA har utstedt advarsler om at påstandene om coral kalsium evne til å helbrede kreft og andre slike sykdommer har noe vitenskapelig grunnlag eller bevis (se Ressurser).

Expert Insight

Ifølge Steven Barrett, MD, er korall kalsium noe mer enn kalkstein. Mr. Barrett sier: "For folk som trenger å konsumere ekstra kalsium, renset kalsiumkarbonat piller er sikrere og langt billigere enn koraller kalsium" (se Ressurser).

Betydning

Coral kalsiumtilskudd er en utmerket kilde til kalsium og sporstoffer mineraler som magnesium, men de er ikke den eneste kilden. Til tross for påstander fra markedsførere, antyder forskning de samme fordelene kan fås fra nesten alle andre kalsiumtilskudd.