Digidexo.com

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Hvordan lage Krykker Uten Metal


Mens moderne krykker er ofte laget av metall, ble de siste krykker laget av tre, som det er billig og lett å arbeide med. Hvis du bruker en krykke regelmessig, kan du finne det bryet verdt å lage en egendefinert tre krykke; du kan gjøre det akkurat den høyden du ønsker, og pynte det som passer din smak. Tre krykker pleier også å være lettere enn metall seg. Mens de fleste av tre krykker bruke skruer eller spiker for å holde delene sammen, er det mulig å foreta krykken i sin helhet fra tre med noe metall i det hele tatt.

Hvordan lage Krykker Uten Metal

Mål person for hvem krykken er ment. Du må avstanden fra undersiden av personens arm til gulvet, i bunnen av armen til håndleddet, og bredden av hånden.

•  Skjær tre planke til lengden av undersiden av personens arm til gulvet. Planken må være solid, har rett korn, ingen fordreining og ingen knop. Det må være ca 2 inches med 2 inches. En tynnere kortet kan være for svak, og en tykkere kan være litt vanskelig å jobbe med, selv om tykkelsen vil legge mer styrke.

Bruk rip saw, delt planken på halve lang vei, stopper ved om en fot fra den ene enden.

Sug veden i en beholder med vann i noen dager. Dette myker veden slik at du kan bøye den. Du kan også dampe eller koke tre, som vil ta mindre tid, men er vanskeligere.

Bøy tre rundt en form i form av en krykke og la den tørke. Du kan også skjære et større stykke av trevirke, så som kryssfiner, i form av en krykke.

6. Skjær to trestykker fra tappen, både noe lengre enn bredden av personens hånd.

•  Mål nedover hver side av krykken fra toppen av den delte ende. Lag et merke på det punkt som er lengden fra undersiden av personens arm til hans eller hennes håndleddet. Bore et hull på dette merke på hver side fra innsiden av krykken, ikke går helt gjennom veden. Bor to hull på toppen av den delte ende på samme måte. Diameteren av hullet må være den samme som den for de plugg stykker.

Sett lim inn i hvert hull, og sett to stykker av dowel stang. Dette danner et grep for hånden og en topp å lene seg på.

Sand grundig. Det må være noen splinter eller grove, ubehagelig flekker som kan skade eller bry brukeren.

Maling, legge til en avslutning eller på annen måte tilpasse eller dekorere i henhold til personens smak.

Wrap toppen og grep med et mykt materiale for komfort hvis ønskelig. Lim et stykke gummi til bunnen av krykken for stabilitet og for å sikre at brukeren ikke glir.

Hint

  • Hvis du gjør krykke for noen andre enn deg selv, be mottakeren til å delta i å gjøre krykke for å sikre at alle målingene er korrekte og at krykken er behagelig.