Digidexo.com

Hvordan behandle Hamstring Tilpasninger

Hvordan behandle Hamstring Tilpasninger


Hamstring er en stor muskel som ligger i den bakre delen av låret. Dette er en av kroppens kraftigere muskler, men det betyr ikke at det er immun mot skader. Av og til kan det hamstring bli forskjøvet. A "tweak" skade er en mild type trakk muskel. Det er vanligvis ikke alvorlig, men det betyr ikke at det ikke kan være smertefull eller midlertidig ødeleggende. Heldigvis, med riktig behandling, hamstring tweaks løse raskt.

Hvordan behandle Hamstring Tilpasninger

Ice den forskjøvet hamstring i 15 til 20 minutter tre ganger om dagen for å redusere nedgangen hevelse og betennelse. Pakk ispose i et lite håndkle og bruke et lett trykk. Fortsett denne behandling i opptil fire dager.

Hev berørte beinet for den første dagen. Ta en stor, flat pute og brett den i to. Sette beinet på toppen av puten. Gjør dette når du hviler og når du går i dvale.

Pakk en elastisk kompresjonsbandasje rundt benet, noe som gjør at den dekker det berørte området. Bandasjen skal være tett, men løst nok til at du klarer å stikke to fingre under bandasjen. Dette hjelper med hevelse.

Ta ibuprofen. Ibuprofen er et anti-inflammatorisk medikament. Det fungerer ved å stoppe kroppen fra å gjøre pro-inflammatoriske hormoner, noe som bidrar til å redusere hevelse, rødhet og smerter. Sørg for å følge instruksjonene nøye når du tar ibuprofen.

Rest til smerten forsvinner. Hvile er den viktigste delen av behandlingen hamstring tweaks. Muskelen helbreder best når kroppen er i ro. Videre kan ved hjelp av forskjøvet hamstring for mye resultere i en lengre utvinning tid, muskel rive eller fullstendig muskel ruptur.