Digidexo.com

Hvordan Kill Pantry Moth Egg

Hvordan Kill Pantry Moth Egg


Møll er en av de vanskeligste insekter å kvitte hjemmet. De lever av av ull, korn, mel, ris, pels og fjær. Møll legger egg på opptil 400 egg på et tidspunkt som er noen ganger vanskelig å finne og fjerne før klekking. Når en møll infestation er oppdaget i et skap eller pantry, kan møll og eggene sine bli drept og fjernet uten å skade pantry eller innholdet ytterligere. Moth egg kan bli drept ved hjelp av ekstreme temperaturer og insektmidler.

Hvordan Kill Pantry Moth Egg

•  Fjern dette fra pantry. Pantry med angrep av møll og møll egg bør være helt renset ut før insektmiddel behandling. Alle elementer som inneholder møll eller møll egg bør plasseres inne i en lufttett beholder og forseglet. Kast noen matvarer utsatt for møll egg.

Plasser lufttette beholdere i fryseren. Ekstreme temperaturer bidra til å drepe både møll og eggene sine uten å skade de fleste elementer. La elementene i fryseren minst over natten før du fjerner.

Unn pantry med et insektmiddel eller sette møll feromon feller som møll vil holde seg til. Det er to vanlige insektmidler som brukes for å drepe møll og møll egg, lavandin olje og møll krystaller. Bruk en av disse for å behandle hele pantry. La pantry å lufte ut i flere timer før du legger noe annet på innsiden av det å hindre insektmiddel forurensning.

Fjern lufttette beholdere fra fryseren. Ta dem utendørs, borte fra hjemmet, og inspisere innholdet for møll egg. Mens de fleste møll egg skal ryste av tekstiler og videre til jord, kan det være nødvendig å hente dem ut av veven av enkelte stoffer. Skal avhendes eventuelle infiserte matvarer i utendørs søppel beholdere.

Rengjør lufttette beholdere. Dette er for å fjerne eventuelle møll egg som kan være langvarige i beholderne, selv om de er døde.

Sett elementene i pantry. Butikken ull, pels, fjær, korn, ris og mel elementer i de rene lufttette beholdere for å hindre en annen angrep av møll.