Digidexo.com

Recovery Time for Trakk Muscle

Recovery Time for Trakk Muscle


Trakk muskler slår frykt i hjertet av profesjonelle idrettsutøvere og er en uoppfordret plage for fitness junkies. Det finnes teknikker for å effektivisere treningen og minimere risikoen for skader, men ulykker skjer og å være proaktiv om utvinning kan fremskynde det sammen.

Typer skader

Trekker, stammer, forstuinger og tårer er alle i utgangspunktet den samme skaden, men med ulike nivåer av alvorlighetsgrad. Hver av dem er et resultat av en muskel eller sene overextending utover dens evne, noe som resulterer i en midlertidig tap av funksjon, hevelse og / eller smerte. En pull eller belastning indikerer at muskel eller sene har blitt overextended utover sitt vanlige leie. En forstuing betegner et delvis rive og alvorlig over-strekking, og en full tåre indikerer at en del av den muskel eller sene har revet.

Identifikasjon

Alvorlighetsgraden av smerte kan være en guide til hvilke type skade du har, men hvis dette er din første skade, kan en trakk hamstring vel føles som en tåre. En mer pålitelig guide er omfanget av bevegelse og varighet av smerte. Hvis du ikke klarer å gjøre dagligdagse oppgaver som å gå uten sterke smerter, har du mest sannsynlig har en forstuing eller rive. En trakk muskel eller belastning kan begrense din styrke og bevegelsesutslag. Hvis du har mistanke om en forstuing eller rive, dra til sykehuset umiddelbart og har helsepersonell diagnostisere det for deg.

Recovery Times

En anstrengt eller trukket sene svekker leddene og gjør normale oppgaver vanskelige og smertefulle; de krever ofte en til tre uker med utvinning tid avhengig av alvorlighetsgraden. Forstuinger vil kreve mellom tre og seks uker å helbrede avhengig av alvorlighetsgrad. Rive en muskel er en svært alvorlig skade, og kan ofte kreve kirurgi for å reparere dratt muskel; utvinning kan ta flere uker eller måneder, inkludert rehabilitering og terapi.

Rettsmidler

Å ta vare på en forstuing eller rive krever legehjelp, og bør behandles som en alvorlig skade; en trekke eller en belastning kan behandles hjemme hvis det ikke er for alvorlig. Lett aktivitet for en pull eller belastning kan hjelpe muskelen gjenvinne sin opprinnelige utvalg av bevegelse, men pass på å ikke overdrive det. Bruk en ispose og en varmepakning til vekselvis redusere hevelse og redusere smerte. En sports massasje kan også være effektivt for å redusere ubehag og sikre riktig muskel utvinning. Ta godt vare på din skade kan forbedre utvinning tid for trakk muskler.

Forebygging trakk muskler

En av de første tingene du kan gjøre for å hindre en overextension skade er å bruke tid på å utvikle muskel fleksibilitet. Jo mer elastisk sener og muskler er, jo mindre sjanse er det for at din vil overutstrekke dem. Riktig varme-ups for muskler også sørge for at de vil bli primet for mosjon og mindre sannsynlig at lider av plutselige skader.

I tillegg må du kontrollere at du har riktig utstyr for den aktiviteten du deltar i. Gå til en sportsbutikk og få en riktig montering for sko, og få et par som passer best for din fotavtrykk. Et par gode sko vil holde anklene stabilt under treningsøktene, og kan bidra til å forhindre en rullet ankel eller en trakk hamstring, blant andre skader forårsaket av å miste balansen.