Digidexo.com

Hvordan Wrap en hoftebøyning Injury

Innpakning en hip flexor skade er riktig en av de viktigste trinnene for å kunne utvinne fra den smertefulle tilstanden. For å kunne bryte denne form for skade, må man bruke en kombinasjon av komprimering shorts og en lyske stropp for å holde hip muskler på plass og hindre dem fra å flytte for fort og bli re-skadet. Mens det kan virke som en vanskelig oppgave å gjøre hver dag, er det faktisk ganske enkelt.

Hvordan Wrap en hoftebøyning Injury

•  Strekk beinet åpninger av komprimering shorts så mye du kan. Komprimering shorts er designet for å være liten og stram, noe som vil gjøre det vanskeligere å sette dem på først. Gå inn i shorts og bruke begge hendene til å trekke hver del av materialet på plass, og stoppet ikke før linningen er komfortabelt rundt midjen din. Shortsen bør passe ca 2 til 3 inches over kneet.

•  Påfør Cinch troppen til festet sløyfe på siden av komprimerings shorts med spennen vendt fremover. Pakk Cinch stroppen rundt quadriceps (forsiden av låret) muskel i beinet gjennom spennen til du kommer til ønsket nivå av støtte. Spenne stroppen til løkkefeste.

Påfør lysken wrap. Start med å sitte på kanten av en stol. Hvis du er innpakning høyre ben, hold wrap i venstre hånd og flytte den opp over venstre hofte området. Ta med sjal rundt baksiden av midjen din til krokenden er over høyre ben. Slipp kroken enden mellom bena og nå rundt bak ryggen og trekk den opp igjen rundt høyre lår. Fest krokenden til sløyfen.

Omvendt prosessen beskrevet i trinn 3 hvis du er innpakning venstre ben for å gi stabilitet for din hoftebøyning skade. Ved å støtte hip bruker midje og andre benet, er du hindre muskel sklir mens du går og la det gro skikkelig. Gratulerer, du har pakket din hoftebøyning skade!