Digidexo.com

Medisinske bruksområder for Zeolites

Dannet fra havsalt og vulkansk aske over millioner av år, er zeolitt et uorganisk mikro mineral som finnes i innskudd over hele verden. Det er tre typer zeolitt: krystallinsk, grønne og fibrøs.

Krystallinsk Zeolite

Inneholdende høye mengder av mineralet clinoptilolitt, krystallinsk zeolitt som har medisinske egenskaper. Clinoptiloliteâ € ™ s struktur består av aluminosilikater og silisiumoksyder og bidrar til noen av de medisinske bruk av krystallinsk zeolitt. Clinoptilolitt ble vist å være en kraftig antioksidant som resulterer fra kliniske studier av pasienter og friske forsøks som lider av diabetes og ondartede sykdommer.

Veterinær medisinsk bruk

Mikronisert zeolitt har vært brukt i veterinær omsorg for noen tid. En kroatisk studie av kreft hos hunder viste eliminering eller dramatisk reduksjon av kreftsvulster. Hunder med ulike kreftformer - for eksempel prostata, brystsvulster og lungesvulster - ble behandlet oralt med zeolitt og svarte positivt i alle tilfeller. I noen tilfeller, symptomer forsvant. Krystallinsk zeolitt, med mineral clinoptilolite, har blitt brukt på husdyr og hester på Cuba for å fremme heling av utvortes sår.

Kreftbehandling

Mikronisert zeolitt ble kombinert med magnesium og kalsium, og patentert i en formel som kalles Megamin. Etter å ha tatt Megamin oralt (kapselform), mannlige pasienter i Kroatia og Østerrike med lunge, prostata, lever og tarmkreft alle viste betydelige forbedringer i sine symptomer.

Andre bruksområder

Zeolitt, i pulverform, brukes eksternt har vist seg å fremskynde heling av kirurgiske inngrep og sår, ifølge nettstedet australske Zeolite Products. Zeolitt har blitt brukt som et trygt syrenøytraliserende for de som har sår, og det har vist seg å være en effektiv antidiarrheic. Zeolitt har blitt brukt for å kontrollere infeksjoner i urinveiene og har vært brukt til å hindre dannelsen av plakk på tennene.

Oral Dietary Supplement

Nyere studier har vist naturlig zeolitt clinoptilolite har en positiv innvirkning på immunsystemet. Zeolite hever bodyâ € ™ s antioksidant nivåer, bidrar alkalize pH og tilknytninger, eller inneholder radioaktive stoffer og frie radikaler i kroppen. Den vanlige dose er 12 til 16 gram daglig enten i kapsel eller pulverform og er tilgjengelig som et supplement fra mange urte selskaper.