Digidexo.com

Medisin for Akne Arr

Akne arr er en uheldig bivirkning av en allerede frustrerende problem. Dessverre er det vanskelig å helt bli kvitt noen arr. Likevel kan utseendet på de fleste akne arr bli betydelig forbedret ved hjelp av noen svært enkle behandlinger og prosedyrer.

Forebygging

Iført solkrem er den beste du kan gjøre for å hjelpe dine arr leges riktig. Soling forverrer utseendet på alle arr. Nesten alle arrene vil øke med tiden, når den skal beskyttes mot solen.

Medisinering

Visse reseptbelagte medisiner, slik som de i retinoid familien, kan påvirke hvordan huden gjenoppbygger seg selv, bidrar til å redusere synligheten av arr.

Aktuelt Behandlinger

Over-the-counter aktuelle løsninger som inkluderer en løk ekstrakt kalt allium cepa har vært vist i studier for å hjelpe falme misfargede arr.

Silikon Sheets

Sannsynligvis den mest effektive behandlingen kan du finne over disk er silikon ark. I løpet av mange uker, kan arkene myke og flate utseendet hevet arr som de du måtte ha fra kviser på brystet.

Kirurgi

En dermatolog kan utføre kirurgi hvori en del av eller hele en akne arr er fjernet. Noen ganger kantene er sydd sammen for å hjelpe danne en mindre arr som vil gro bedre.

Fyllstoff

Noen ganger med innrykket arr, vil en lege injisere en dermal filler som kollagen å reise opp den dypeste delen av arret og at det ser jevnere.

Laser Resurfacing

Sannsynligvis den mest effektive behandling for arr, fjerner laser resurfacing det øverste laget av huden, slik at den nye, glattere hud å danne. Dessverre, er det kostbart og har en lengre utvinning tid enn mange andre behandlinger.