Digidexo.com

Hvordan bruke Havregryn til Stopp Kløe

Hvordan bruke Havregryn til Stopp Kløe


Når kløende hud er et problem, er rask og effektiv lindring nødvendig. Kontinuerlig skrape forverrer ofte kløe i tillegg til å bryte huden og forårsaker ytterligere irritasjon og rødhet. Det er mange klø-lettelse produkter på markedet; noen av dem inneholder havremel. Hjemmelaget havremel klø-lettelse rettsmidler kan brukes til å lindre huden din ved beroligende og fuktighetsgivende det. Fordi havregryn inneholder ikke kjemikalier, kan det brukes flere ganger uten å skade huden din. Langvarig lettelse gjør huden din til å helbrede når du er kløfri.

Bruksanvisning

•  Plasser like deler tørke havre og varmt vann i en bolle. Rør blandingen med en skje for å skape en varm, tykk pasta.

Skjeen i havremel lim på en vaskeklut. Påfør vaskeklut til kløende delen av huden din med havregryn liggende mot huden. Hold havregryn komprimere på plass for 15 til 20 minutter; vaskeklut hjelper holde havremel i stedet som det lindrer huden og legger en naturlig fuktighetsgivende barriere.

Fjern vaskeklut og kast havregryn. Skyll huden med varmt vann, tørk med et rent håndkle. Gjenta trinn 2 og 3 så ofte som nødvendig for å lindre huden.

Plasser en kopp tørre havre i en food prosessor. Grind havren til de er pulverisert til et fint pulver.

Dryss pulverisert havre i et varmt bad. Ligge i minst 20 minutter for å lindre kløe som ikke er lokalisert til ett lite område av kroppen din.

Tips og advarsler

  • Kolloidalt havremel bath suge er laget av bakken havregryn og kan erstattes når du ikke er i stand til å pulverisere havregryn selv.
  • Legg to eller tre spiseskjeer natron til havremel bath for ekstra kløe lettelse.
  • Havremel bad kan også trygt brukes for å lindre kløende hud i kjæledyr.