Digidexo.com

Slik Cure Colon Problemer med kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er en flytende oppløsning som inneholder sølvpartikler suspendert. Det er en lang historie av sølv som brukes til medisinske formål, og i dag kolloidalt sølv er solgt over disk som kosttilskudd for kolon rensing og immun helse. The Food and Drug Administration, som siterer en mangel på noen betydelig bevis for at kolloidalt sølv er i stand til herding noen sykdom, utestengt produsenter av kolloidale sølv produkter fra markedsføring disse produktene under påstander om helbredende egenskaper i 1999. Men salget av disse produktene fortsatt lovlig i USA, og det er fortsatt tilhengere av kolloidalt sølv helse fordeler.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din før du begynner en kolloidalt sølv regime. Legen kan anbefale mot å ta det på grunn av FDA avgjørelse om kolloidalt sølv, men valget er til syvende og sist ditt. En lege konsultasjon er spesielt viktig på grunn av risikoen for argyria, en uhelbredelig tilstand forårsaket av overdreven kolloidalt sølv inntak som kan permanent skru huden blå. Legen din bør være i stand til å gi deg råd om riktig dosering begrensninger for å unngå argyria, gitt din personlige sykehistorie. Legen kan også foreslå alternative behandlinger for dine kolon problemer.

Kjøp kolloidalt sølv hvor urte kosttilskudd og alternative legemidler selges. Du kan også kjøpe det på nettet.

Les doseringsanbefalinger på din flaske kolloidalt sølv og sammenligne dem med de doseringsanbefalinger diskutert med legen din. Favorisere den nedre av de to doser.

Administrere kolloidalt sølv muntlig ved å slippe den på tungen med et øye dropper. Typisk, kolloidalt sølv skip i flasker som inneholder en innebygd øyendråpeteller i hetten.

Overvåk kolon helse symptomer nøye som du fortsetter din kolloidalt sølv diett, og gi råd til legen din om eventuelle endringer. Hvis symptomene bedres, er det opp til deg om du vil fortsette å ta kolloidalt sølv for de andre helsemessige fordelene det antas å ha. Hvis symptomene ikke bedrer seg eller hvis de blir verre, bør du vurdere å diskutere andre behandlinger med legen din.

Tips og advarsler

  • Slutte å kolloidalt sølv diett umiddelbart og oppsøke lege hvis du observerer misfarging av huden, noe som kan være et tegn på argyria.