Digidexo.com

Alternative Tannkrem

Alternative Tannkrem


Enten fra overfølsomhet for visse tannkrem ingredienser eller bekymring over fluor bli assosiert med økt benbrudd, kan det være lurt å finne og bruke en alternativ tannkrem. Børsting med en effektiv tannkrem og tanntråd daglig er avgjørende for din tannhelse. Dette gjør finne en alternativ tannkrem blottet for skadelige ingredienser, men med ingredienser gunstig for din tannhelse kritisk. Mange alternativer til tradisjonelle tannkremer finnes, med overbevisende bevis for produktene de inneholder.

SLS-Free Tannkrem

Bytte til tannkrem som ikke inneholder svovel lauryl solfate, eller SLS, kan ofte resultere i reduserte munnen følsomhet og canker sår. SLS er et skummende dispergeringsmiddel som vanligvis finnes i de fleste tannkremer. Forskning utført av Herlofsopn og Barkvoll konkluderte med at når deltagerne børstet med en SLS holdig tannkrem de hadde en høyere frekvens av canker sår enn de som brukte en SLS-fri tannkrem. Hvis du ofte opplever canker sår du kan lide av følsomhet for SLS. Mange forskjellige merker av SLS-fri tannkrem er tilgjengelig, med og uten fluor.

Xylitol tannkrem

Xylitol er en naturlig søtningsmiddel og sukkererstatning hyppig brukt i alternative tannkremer. Xylitol bidrar til å kontrollere veksten av mutans streptokokker, de bakterier som er kjent for å fremme tannråte og hulrom. Det kan også fremme remineralisering av tennene, noe som gjør emaljen sterkere og mindre utsatt for hulrom. En 10-årig studie av Xylitol, publisert i "International Dental Journal" konkluderte med at xylitol-holdige produkter er verdifulle i forebygging av hull i tennene blant folk i alle aldre. For å oppnå fordelene med xylitol, bør du bruke minst 6 gram xylitol daglig, ifølge forskning publisert i "Journal of Dental Research." For å finne en tannkrem med betydelige nivåer av xylitol, velg en med xylitol oppført som en av de første ingrediensene, gjerne første eller andre.

Peelu Tannkrem

De fiber grener av Peelu treet har blitt brukt som tannbørster i Asia og Midt-Østen i århundrer. Disse pinner gjøre en effektiv tannbørsten. En studie publisert i "Oral helse og forebyggende Dentistry" funnet at bruk av en Peelu stick var mer effektiv enn en tannbørste i å fjerne plakk. Peelu besitter antimikrobielle og antiseptiske medisinske egenskaper, som kan være grunnen til at det er så effektivt. Et mindre antall tannkremer inneholder peelu enn xylitol, så det kan ta noen søker å finne en du liker.

Tea Tree Oil Tannkrem

Tea tree eterisk olje er mye brukt for sin soppdrepende, antibakterielle og antiseptiske egenskaper. Det viser kraftige antibakterielle effekter mot de muntlige bakterier ansvarlig for hull i tennene og sykdom til de omkringliggende og støttende strukturer av tenner, ifølge forskning publisert i "Oral mikrobiologi og immunologi." Mange alternative toothpastes bruke denne kraftige ingrediensen, og det er også ofte brukt i naturlige munnskyllevann. Se etter tannkremer med tea tree eller melaleuca oppført i ingredienslisten.