Digidexo.com

Viktigheten av Posture Assessment

Viktigheten av Posture Assessment


Massasje og fysioterapeuter kan bestille postural vurderinger for kunder som kan ha mulige langsiktige problemer. Det virkelige problemet kan være vanskelig å diagnostisere på overflaten og vurdere en kundes holdning er et første skritt i diagnosen.

Prosedyre

En holdning vurdering undersøker pasientens kropp justering mens du står, tester for muskellengde, fleksibilitet, styrke og tester hjertebank teknikker. Terapeuter bruker en vektet streng kalles en loddsnor for å vurdere hvor nær kunden er å rett, ideell holdning.

Fordeler

Postural vurdering gir terapeuter en mulighet til å korrigere postural forskyvning. En god holdning bidrar til å maksimere muskel og leddfunksjon, som optimaliserer sportslige prestasjoner.

Advarsel

Klienter og terapeuter kan tillate langvarige smerter å fortsette ved å ikke se på postural dysfunksjon som en mulig årsak til smerte. Postural dysfunksjon vil fortsette å føre en klient smerte hvis ikke vurdert. Holdning kan bli forskjøvet på grunn av psykososiale problemer, tidligere skade eller feil biomekanikk.