Digidexo.com

Lindan bivirkninger

Lindan brukes til å kurere lus og skabb. Også kjent som benzen heksaklorid eller Gamma heksaklorsykloheksan, er Lindane kun forskrives hvis du har prøvd andre medisiner, og de ikke har jobbet. Det kan føre til alvorlige bivirkninger.

Fakta

Som rapportert til FDA, etter at en ny behandling av Lindan eller hvis for mye Lindane brukes i sjeldne tilfeller kan føre til anfall og død. Det har også blitt rapportert at anslagsvis 1 million nye lindan resepter har blitt skrevet hvert år.

Side Effects

Lindan kan forårsake utslett, kløe eller brennende hud, tørr hud, og nummenhet eller prikking i huden og selv håravfall. Selv uvanlig, kan noen bivirkninger også er hodepine, tretthet og svimmelhet.

Alternative medisiner

Det finnes flere alternativer til å bruke Lindan, per FDA, å behandle skabb og lus som Crotamiton krem ​​og lotion, Peremethrin krem ​​og skyll, som brukes til hodet og kjønnshår lus, og Malathion lotion. Disse medikamentene er anbefalt før pasienter blir foreskrevet Lindane.

Risiko

Du bør være oppmerksom på at hvis du lider av HIV eller Aids, bruker mye alkohol eller hvis du nylig har sluttet å drikke alkohol, har leversykdom, diabetes, eller hvis du har hatt noen hodeskade, beslag, eller hjernesvulster, har du en svært høy risiko for alvorlige bivirkninger av å bruke Lindane.

Advarsler

Ved bruk av Lindan aldri bruke en annen applikasjon for tidlig etter første gangs bruk. Bruk alltid Lindan som anvist av helsepersonell, og aldri bruk for mye Lindane til huden din, da disse feilene kan føre til alvorlige konsekvenser.