Digidexo.com

Teknikker for kinesiske poeng i Body Massage

Teknikker for kinesiske poeng i Body Massage


"A-shr" blir skreket ut når en massasje terapeut treffer de riktige trykkpunkter i kinesisk massasje. Trykkpunkter som brukes i kinesisk massasje, eller Tui Na, er synonymt med akupunkturpunkter som brukes for needling teknikker. "A-shr" grovt oversettes som "ja, det" med "a-SHR" poeng noen ganger plassert på nøyaktig punktet av smerte, ofte resulterer i et bjeff fra klienten. Ulike teknikker brukes til å frigjøre livsprosessenergi kjent som "qi" på punkter langs kroppens meridianer. Punktet spesifikke teknikkene er vanligvis kombinert med teknikker som dekker et større område.

Single-Point meditasjon teknikk

Den single-point meditasjon er tenkt å ha en dyp inntrengning i qi på et bestemt punkt på en meridian. Teknikken er utført ved hjelp av tuppen av tommelen og en gyngende bevegelse av hånden. Tuppen av tommelen er plassert på et punkt med moderat trykk. De andre fingrene er bøyd inn i en veldig løs knyttneve. Vekten av hånden brukes til å rocke tommelen frem og tilbake uten å gå bort fra det valgte punktet. Teknikken er best utføres når terapeuten er fokusert på å sende sin egen qi inn punktet på pasienten.

Presser Technique

Den presseteknikk kan utføres på en rekke forskjellige måter, blant annet ved hjelp av en albue for å påføre trykk til et bestemt punkt. Den teknikk som brukes for å frigjøre qi og muskelspenning på et dypt nivå. Albuen er plassert på et punkt med moderat trykk. Trykket økes gradvis til den cilent "slutt følelse", eller det punkt ved hvilket trykket mer ville forårsake smerte eller ubehag. Terapeuten holder albuen på plass i ca 30 sekunder mens instruere kunden å puste.

Gwen Fa Technique

Gwen Fa teknikken er utført med knokene beveger seg i en rullende bevegelse. Bevegelsen begynner med lillefingeren knoke på plass på den valgte meridian. Hånden er rullet over hver knoke fra pinkie finger til pekefingeren. Bevegelsen bærer hånden ned avstanden til meridian, påvirker poeng på meridianen som den reiser.

Buddha Fist Technique

Den "Buddha Fist» teknikken bruker en avslappet neve med knokene plassert på legemet og legemet av terapeut hånd vinkelrett på legemet av klienten. Hendene bevege seg i en vridende bevegelse over et område som påvirker en gruppering av punkter eller langs en meridian bidrar til å bevege qi gjennom kroppen.