Digidexo.com

Korn som inneholder Psyllium

Korn som inneholder Psyllium


Psyllium er et korn som skall gi en høy konsentrasjon av løselig fiber og gjør en utmerket avføringsmiddel. The Food and Drug Administration (FDA) hevder at forbruker 3g til 12g av løselig fiber fra psylliumskall om dagen kan redusere risikoen for hjertesykdom i forbindelse med et sunt kosthold. På grunn av FDA krav, de to største kornprodusenter, startet Kellogg og General Mills produserer psyllium korn i 1989.

Guardian

Kelloggs produserer Guardian Original frokostblanding for distribusjon utelukkende i Canada. Guardian frokostblanding tar form av runde og hjerteformede potetgull som hovedsakelig inneholder hele havre mel, sukker og hele hvetemel, med psyllium frø skall som fjerde ingrediens. Kelloggs selger Guardian frokostblanding i esker som veier enten 305g eller 700g. Ifølge selskapet, inneholder dette frokostblanding 110 kalorier og 24% av daglig anbefalt inntak av fiber i en enkel servering.

Multigrain Os

For frokost eaters som ikke tåler gluten, hvete, melkeprodukter, egg eller gjær i kostholdet, Orgran Multigrain O med quinoa tilbyr et attraktivt alternativ. Denne frokostblanding hovedsakelig inneholder brun ris og gul ert uten tilsatt sukker, men inneholder også 2% psyllium. En enkel servering av denne Psyllium frokostblanding inneholder bare 95 kalorier og gir 2g av kostfiber. Som i 2010, produserer Orgran og distribuerer Multigrain Os utelukkende i Australia.

Bran Buds

Kellogg første steg inn psyllium kornmarkedet var All-Bran Buds, som fortsatt er tilgjengelig i dagligvarebutikker per november 2010 De tre første ingrediensene i denne frokostblanding er hvetekli, sukker og psyllium frø skall. Ifølge Kellogg, i et enkelt 1.1 oz. servering inneholder 51% prosent av det daglige anbefalte kostfiber inntaket for mennesker så vel som bare

1g fett og 70 kalorier uten melk. En halv kopp fatfree melk legger 40 kalorier per porsjon.

SmartBran

Naturens Path er den største produsenten av økologisk korn merkevarer i Nord-Amerika. Naturens Sti Organic distribuerer SmartBran, en frokostblanding tilgjengelig i økologisk mat butikker og store kjeden supermarkeder. SmartBran frokostblanding inneholder 13g kostfiber per porsjon, som tilfredsstiller 52% av anbefalt inntak. SmartBran gir fiber gjennom en kombinasjon av psylliumskall, havrekli og hvetekli. Frokostblandinger tar form av ristede pellets og inneholder sukkerrør juice som søtningsmiddel. En total servering av denne kornblanding (2/3 av en kopp) inneholder 90 kalorier uten melk eller 130 kalorier med 125ml skummet melk.