Digidexo.com

Hvordan Test for fordøyelsesenzymer

Hvordan Test for fordøyelsesenzymer


Fordøyelsesenzymer er enzymer som forekommer naturlig i fordøyelseskanalen hos mennesker eller dyr. Disse enzymer kan også bli ekstrahert fra planter. Fordøyelses enzymene bryter ned mat i magen, slik at den kan fordøyes lettere, slik at næringsstoffer kan bli absorbert inn i kroppen. Noen ganger, på grunn av mat folk å spise, er det ikke nok fordøyelsesenzymer i kroppen for å bryte ned mat, forårsaker dårlig. En effektiv måte til å bryte ned denne maten er å ta supplerende fordøyelsesenzymer. Du kan teste disse enzymene for å se om de vil være effektive.

Hvordan Test for fordøyelsesenzymer

•  Hell en pakke med instant havregryn inn i mengden av varmt vann pakken anbefaler å gjøre havremel. Følg instruksjonene på instant havremel pakken for å sikre at det er tilberedt riktig.

Fordel kokt havregryn i to separate boller. Prøv å helle like mengder havregryn i hver bolle, slik at du kan se effekten av denne testen.

bryte åpne en fordøyelseskanal enzym kapselen og helle innholdet i en av boller av havremel.

Bland forsiktig bollen med havregryn du har bare strømmet enzymer til å bruke din skje.

Sammenlign de to boller av havremel. Du bør legge merke til etter omtrent ett minutt å blande bollen du helte enzymer inn i, at havregryn blir mer flytende. Den andre bolle med havregryn bør forbli veldig tykk og vanskelig å røre siden det ikke har fordøyelsesenzymer i den. Hvis dette er hva du legger merke til, så din fordøyelsesenzymer jobber. Om ingen endringer har blitt gjort til havregryn etter noen minutter av helle fordøyelsesenzymer i det og miksing, er de sannsynligvis ikke fungerer.