Digidexo.com

Hvordan Hang en Myggnett

Hvordan Hang en Myggnett


Bortsett fra den irriterende kløe som kommer med et myggstikk, kan du også avtale en dødelig sykdom som malaria. Myggnett er effektive hvor som helst, men er spesielt viktig på steder der malaria er til stede. Nothing But Nets, en ideell organisasjon som gir myggnett til malariarammede områder, melder at garn kan redusere sykdommer som malaria sterkt fordi de kuttet kontakten mellom mennesker og mygg.

Bruksanvisning

•  Mål området du dekker å sørge for at nettet du kjøper er riktig størrelse. Kjøpe et nett som er for stor eller for liten kan tillate mygg å finne åpninger og komme inn i verneområdet. Måle lengden og bredden på området, og deretter måle hvor høyt taket er fra gulvet.

Skrue kroker i taket, så heng tauene festet til hjørnene, eller midt på toppen av myggnett, til kroken eller kroker. Dette vil bidra til at nettet ikke faller.

La myggnett til å henge ca 1 cm under toppen av madrassen eller hele veien til gulvet. Hvis nettet er for kort, må tauet på toppen av nettet lenger ved å lage en løkke med mer tau, og knytter den til den eksisterende tau. Dette bør likevel gi deg god plass under nettet, og vil bedre beskytte deg. Mygg vil ikke være i stand til å fly i under nettet.

Tuck nettet under madrassen hvis den er plassert over en seng å sikre myggen kan ikke fly inn og bite deg. Gjør dette når du kommer i seng for natten, og når du forlater sengen. Hvis en mygg finner en vei inn i nettet, kan det ikke finne veien ut. Hold plassen vedlagt så ofte som mulig.

Tips og advarsler

  • Følg eventuelle spesifikke instruksjoner som følger med myggnett.
  • Sjekk inne på nettet før du går i dvale for å sørge for at myggen ikke allerede er inne i nettveggen.