Digidexo.com

Food Pyramid Games for Kids

Lære å ta vare på kroppen din på en nærings-nivået er viktig i ung alder. De tidligere barn er utsatt for denne informasjonen, jo mer sannsynlig er det å falle tilbake på sin kunnskap om ernæringsmessige pyramiden når det gjelder å spise i fremtiden, og jo mindre sannsynlig at de vil være å slå til junk food under snack tid. Mens det er ikke den enkleste ting i verden å få barna til å lære noe som kutt og tørr som ernæring, med noen enkle triks, litt kreativitet og latter du kan lage morsomme spill å engasjere barna i å lære aktivt om ernæring.

Puslespill

For barna å lære de grunnleggende komponentene i pyramiden, gjør pyramiden seg inn i et puslespill. Skjær den i separate biter --- fem skiver av pyramiden og en løper. Hver brikke bør være fargekoordinert og dimensjonert i forhold til prosentandel av det daglige kostholdet den tar opp. Sette barna inn i grupper på to eller tre. Gi lagene ett minutt å finne ut av pyramiden. Løpet å se hvem som vil sette pyramiden riktig sammen først vil vise barna hvordan pyramiden fungerer.

Vokabular

Når alle lagene har satt sine pyramider sammen, flytte til et ordforråd spill. Hver vokabular ord bør være fargekoordinert med hva mat gruppe som den tilhører. Opprette farge foreninger for hver av de matvaregruppene vil bidra til å styrke hukommelsen oppbevaring. Hvert lag bør trekke et ord fra en hatt full av ernæringsmessige vokabular. For eksempel kan Team 1 trekke ordet "spinat." Team 1 vil måtte være i stand til å identifisere den som en del av den vegetabilske gruppen og være i stand til å fortelle klassen hvor mange porsjoner med spinat om dagen de hadde behov for å møte daglig inntak krav. De må også gi helsemessige fordeler av medlemmene av vegetabilske gruppen. Ta også med ord fra "dårlig" mat, eller tomme kalorier, slik som "potetgull" for å skape kontrast og forsterke de positive sidene ved sunn mat. Det laget som trekker det må være i stand til å identifisere det som en dårlig eller en tom mat og hvorfor tomme kalorier er dårlig for oss.

Fysisk bevegelse

Når USDA endret sine næringspyramiden retningslinjer i 2005, lagt de øvelsen som en viktig del av et sunt kosthold. Så hva bedre hva de skal vise frem viktigheten --- og moroa --- trening enn å få barna i bevegelse mens læring? En måte å gjøre dette ville være en ernæringsmessig versjon av capture the flag. Hvert lag starter med fem flagg av samme farge i deres territorium --- hvert flagg som representerer en del av næringspyramiden. Hvert lag må innen utgangen av spillet har et flagg fra hver av de matvaregruppene --- eller team --- å skape en ernæringsmessig kosthold og å vinne. Målet er å beskytte egne flagg mens du prøver å stjele de rette fargene for ditt eget lag. Dette vil introdusere bevegelse inn i læringsprosessen, og vil skape en positiv sammenheng mellom det å ha det gøy og ha et godt kosthold.

Hvorfor Games?

Det er viktig å fange barnas oppmerksomhet umiddelbart når det gjelder å lære om ernæring. Dette er ikke bare en annen matte leksjon: lære om mat pyramide på en interaktiv måte vil føre til en balansert, aktiv og lykkelig liv. Disse spillene vil skape en positiv assosiasjon for barn mellom sunn mat og suksess.