Digidexo.com

Refluks & Tea Bruk

Refluks & Tea Bruk


Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), også kjent som tilbakeløp, er en tilstand når magesyre sprut inn i spiserøret. Dette er vanligvis på grunn av en svekkelse av musklene i nedre spiserør. Symptomer på GERD inkluderer halsbrann og ubehag i brystet som kan reduseres eller forverret av kosttilskudd valg.

Drikkevarer

Koffeinholdige drikker som kaffe, svart te, peppermynte-te og brus er kjent for å forverre symptomene forbundet med refluks. For pasienter som lider av GERD, bør alle svart te som frokost og Earl Grey te unngås.

Urtete

Non-mynte, urte og røde te som kamille og rooibos er anbefalt for de med reflux. I tillegg koffeinfri te er ofte godt tolerert. Citrus har en tendens til å forverre symptomer på GERD, så verbena-type te bør brukes med forsiktighet. Prøv å starte med små mengder for å se hvordan kroppen din reagerer.

Extract Supplements

Som i 2010, er det ingen bevis for at grønn te ekstrakt er gunstig for tarmforstyrrelser, men i populærkulturen, er grønn te ekstrakt for intestinal lidelser antas å være gunstig. Dessverre, for pasienter som lider av tilbakeløpskjøling, kan grønn te ekstrakt forverre problemet, og bør ikke brukes.