Digidexo.com

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer inkluderer forhold som fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom. Dessverre, det er ikke en kur for slike forhold. Videre lider må justere deres livsstil og lære å håndtere muskelsmerter og tretthet. Selv om autoimmune sykdommer tilfeldig påvirke folk har leger fant frem stress som en utløser. Derfor er stress reduksjon din beste forsvaret mot en autoimmun sykdom.

Hvordan redusere stress for å hindre autoimmune sykdommer

•  Lær hvordan du kan si "nei". Noen ganger bringer vi unødvendig stress på oss selv. Hvis du ønsker å eliminere stress, så må du lære å si "nei", og feste med avgjørelsen din. Snarere enn å tilfredsstille alle, og overvelde deg selv, bør du begrense forpliktelser.

Lag en to-do-liste. Hvis du har for mye på tallerkenen din, og du vet ikke hvordan de skal håndtere alt, lage en daglig liste.

Adopter en en-dags-at-a-time holdning. Dreven bekymrings kan skape stress og bidra til autoimmune sykdommer. I stedet for å fokusere på morgendagens problemer og gårsdagens feil, leve for hver dag.

Deleger dine plikter til andre mennesker. Du trenger ikke å være en superkvinne eller mann. Enten det er hjemme, på skolen eller arbeid, be om hjelp og ikke vær redd for å re-tildele oppgavene dine.

Godta ting du ikke kan kontrollere. Det gir ikke mening å sitte og sutre om ting du ikke kan endre eller kontroll. Det er greit å føle seg trist eller skuffelse. Snarere enn å klage eller stønn, gå videre med livet ditt.

Sett av tid til å slappe av. Hvis du holder en hektisk timeplan, vil du sannsynligvis føle deg stresset og overbelastet. For å hindre utbrenthet og senk dine sjanser for å utvikle en autoimmun sykdom, reserve tid for hvile hver dag. Ta et bad, lese en bok eller få en massasje.