Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter førti

Å miste vekt etter 40 er ensbetydende med å trekke dine egne visdomstennene. Det kan gjøres, men det er ikke lett. Triksene du brukte ved 20 ikke lenger gjelder for din endre stoffskiftet på 40. Det er skritt du kan ta, men å miste vekt og holde den av. Noen enkle strategier som ikke innebærer faste, yo-yo slanking eller frata deg av god mat er et must på dette stadiet av livet.

Hvordan å miste vekt etter førti

•  Spis middag tidlig. Ja, det er ikke alltid mulig. Det er vanligvis mulig å spise før syv om kvelden, skjønt. Du bør finne at du sakte vil begynne å slippe vekten.

Motstå fast food restauranter. Du har to ganger de forpliktelser du hadde da du var yngre. Finne tid til å forberede et sunt måltid er utfordrende i beste fall. Med dager igjen av fett og karbohydrater pakket inn i en fast food burger som ikke vil tilfredsstille deg uansett, er det verdt det å "bare si nei." Hvis du må spise på fly, velger en salat.

•  Drikk vann. Brus er ekstremt høy i natrium og sukker. Dette har kanskje ikke hatt mye av en innvirkning på vekten din da du var yngre. Fortsett å drikke dem etter 40, og du vil merke en subtil vektøkning som tiden går. Kast dem. I stedet nå for forfriskende, fuktighetsgivende og kalorifritt vann.

Exercise. Det kan ikke understrekes nok. Det er viktig å inkludere vekter eller motstand trening til arbeid ut, spesielt hvis du er en kvinne. Vekt trening vil forbedre bentetthet samt muskel tone. Raske spaserturer eller en kort hjerte trene minst tre ganger i uken vil også holde hjertet sunt. Du vil finne at du har mer energi. Den løft i stoffskiftet vil gjøre miste vekt etter 40 mye enklere.

Få nok hvile. Frata deg av søvn, og hormonene dine vil bli lurt til å fortelle hjernen din at du er sulten. Riktige mengder av søvn vil regulere hormonnivået i kroppen din. Du vil finne deg selv å miste vekt lett hvis du får din skjønnhetssøvn.

Hint

  • Minn deg selv på det gamle ordtaket, "Livet begynner ved 40."
  • Konsultere legen din før du prøver noen vekttap program eller trening regime.