Digidexo.com

Hvordan behandle øvre luft MRSA

MRSA, eller meticillin-resistente Staphylococcus aureus, er en alvorlig bakteriell infeksjon. Det er få antibiotika som behandler MRSA. MRSA forårsaker normalt infeksjoner i huden. Invasiv MRSA er mer vanskelig å behandle fordi den angriper indre organer og strukturer i kroppen slik som lungene, eller blod. Invasiv MRSA i luftveiene kan føre til lungebetennelse. Utvinningsgraden for pasienter med MRSA i stor grad avhenge av pasientens alder, underliggende helseproblemer, og styrke immunforsvaret.

Hvordan behandle øvre luft MRSA

Se legen din. Symptomene på en MRSA luftveisinfeksjon er lik andre luftveisinfeksjoner. Du kan oppleve frysninger, feber, kortpustethet, og / eller generell sykdomsfølelse. Du vil ikke være i stand til å fortelle om MRSA er årsaken dersom det er diagnostisert av lege.

Gi en sputum eller blodprøve. En sputum eller blodkultur må kjøres for å bestemme om infeksjonen er forårsaket av en eller annet MRSA bakterier.

Gå til sykehuset. En MRSA luftveisinfeksjon er alvorlig nok til at du vil mest sannsynlig bli innlagt på sykehus. MRSA kan ikke behandles med noen over-the-counter medisiner eller naturlig supplement. Selv svært få antibiotika kan arbeide mot MRSA.The behandlinger du vil motta som en innleggelse kan omfatte oksygen, IV antibiotika, og væsker. Dersom nyresvikt oppstår, kan behandlingen også inkluderer dialyse.

Ta alle antibiotika. Noen antibiotika som fremdeles kan virke mot MRSA er: Vancomysin, Bactrim, Zyvox og tetracyklin. Selv disse kan ha liten effekt. Når du får antibiotika, må du ta dem alle, selv om du føler deg bedre. Ikke avsluttet en antibiotikakur gir bakterier en sjanse til å bygge motstand mot medisiner, som setter deg i fare for mer alvorlige infeksjoner.

Hint

  • The Centers for Disease Control anbefaler følgende trinn i å forebygge MRSA. Vask hendene. Ikke berør åpne sår eller infiserte sår på andre mennesker. Holde selv mindre sår rent og dekket til de er helbredet. Ikke del personlige grooming elementer. Razors, håndklær, vaskekluter, og klær kan havnen MRSA. Vask forurenset sengetøy og klær i blekemiddel og varmt vann. Bruk en tørker med et høyt koketrinn for å tørke. Hvis du er innlagt på sykehus eller annen grunn, minner alle som går inn i rommet for å vaske hans eller hennes hender før behandling av deg. MRSA-infeksjoner ervervet i helsevesenet innstillingen synes å være den mest vanskelig å behandle.