Digidexo.com

Sunn vekttap piller

Sunn vekttap piller


Dusinvis av nye vekttap piller blir introdusert til markedet hver måned, noe som gjør det vanskelig for de fleste forbrukere å finne ut hva som er sunt og effektivt, og hva som er like farlig for sine lommer og deres helse. Når du velger et vekttap pille, lese etiketter blir nøye viktig å finne ut hvilke ingredienser er en del av komposisjonen og hva som bør unngås for å unngå potensielle problemer.

Funksjon

Fordi det er ingen enkelt ingrediens som kan føre til vekttap i stort antall eller i hver enkelt, er det vanskelig å finne konkrete vekttap piller som kan være trygt for alle. Visse bestanddeler, må imidlertid unngås, enten fordi de ikke virker (slik som tilfellet av krom eller guargummi), eller fordi de har vært forbundet med alvorlige bivirkninger (for eksempel i tilfelle av bitre oransje, kjent som " den naturlige efedrin ").

Betydning

Når du shopper for sunn vekttap piller, unngå alt som inneholder efedrin, som nå er forbudt i USA, men noen ganger dukker opp i vekttap piller som selges over Internett. Ephedra har vært knyttet til høyt blodtrykk, slag, hjerteproblemer og død. I USA, te inneholder efedrin er fortsatt lovlig, og kan føre til de samme problemene som piller hvis konsumert i overkant.

Betraktninger

De fleste vekttap piller faller inn under kategorien av kosttilskudd og som sådan er ikke regulert av FDA. Faktisk er det bare én vekttap piller er godkjent av Food and Drug Administration som kan kjøpes over disk: Alli. Alli virker ved å hindre fett fra å bli absorbert i tarmen, forårsaker vekttap selv når du spiser samme mengde kalorier og måltider som du alltid gjorde.

Typer

De to mest brukte ingrediensene i vekttap piller er konjugert linolsyre (CLA) og grønn te ekstrakt, som har vært vist i studier for å akselerere fettforbrenning, øke metabolismen og føre til en følelse av fylde (forårsaker dieters å spise mindre). Verken ingrediens direkte fører til vekttap, men de lette prosessen uten bivirkninger eller helserisiko.

Misforståelse

Vekttap piller som selges som "naturlig" er ikke nødvendigvis noe tryggere, så du bør likevel lese etiketter og være forsiktig med ingredienser og maksimal dosering. Chitosan, for eksempel, er trygg når forbrukes i anbefalte mengder, men kan forårsake oppblåsthet og gastrointestinal ubehag i store doser, mens Hoodia er en stor appetitt suppressant, men kan føre til dehydrering og usikre blodsukkertopper og bølgedaler, hvis de trygge anbefalte doser overskrides.