Digidexo.com

Hvordan å miste vekt etter et keisersnitt

Hvordan å miste vekt etter et keisersnitt


De fleste kvinner er interessert i å miste vekt etter å ha en baby. Og mens mange kvinner er vellykket, de som har et keisersnitt, eller C-delen, kan ha en vanskelig tid å miste de overskytende pounds. Keisersnitt innebærer kirurgi, og det kan ta opp til åtte uker for snittet til å helbrede. Som et resultat, har noen kvinner ikke begynner å miste sin graviditet vekt inntil 2 eller 3 måneder etter fødselen.

Hvordan å miste vekt etter et keisersnitt

•  Snakk med legen din før du trener. Selv om du kan være engstelig for å begynne å miste graviditet vekt, vente til innsnitt helbreder å starte en treningsøkt rutine. Trene på forhånd kan svekke sting linje. Snakk med legen din før engasjerende i noen form for fysisk aktivitet.

Ta en rask spasertur. Vente 3 måneder før du starter en intens treningsøkt etter en C-delen. I mellomtiden, bygge din utholdenhet og ta en rask power walk. Gå i 30 minutter eller lengre minst tre ganger i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett, og miste graviditet vekt.

Reduser kaloriinntaket. Mens gravide, mange kvinner blitt vant til "å spise for to." Hvis du prøver å gå ned i vekt etter en keisersnitt, spiser 500 færre kalorier om dagen. Begrense carb og sukker inntak, og holde seg borte fra raske og stekt mat.

amme babyen. Hvis du ikke klarer å engasjere seg i fysisk aktivitet på grunn av smerter fra en C-delen, bør du vurdere å amme barnet ditt. Amming forbrenner ca 500 kalorier om dagen, og det vil hjelpe deg å kaste graviditet pounds.

Oppgave magemusklene. Når dine innsnitt leger, delta i trening som er rettet mot mid-delen. Crunches, kan abdominal treningsøktene og pilates brenne kalorier og forme magen.