Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier


Den oppadgående trenden i vekt og fedme blir stadig mer alarmerende i samfunnet. Med folk forbruker mer kalorier og leve stadig mer stillesittende livsstil, er waistlines utvide og vektrelaterte helseproblemer er nådd epidemiske proporsjoner. Til tross for utallige kjepphest dietter som dukker opp, telle kalorier er fortsatt den mest effektive måten å trygt å miste vekt, og er også den mest bærekraftige på lang sikt. Et sunt mål å satse på er 1 til 2 pounds av vekttap per uke. Kombinere kaloritelling med trening vil resultere i den mest effektive vekt miste regime.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

•  Finn ut hvor mange kalorier du skal forbruke for dagen. Dette vil avhenge av flere faktorer, for eksempel hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt og hvor mange kalorier du brenner gjennom fysisk aktivitet. Generelt bør kvinner ikke inntar færre enn 1200 kalorier per dag og menn bør ikke forbruke færre enn 1800 kalorier per dag.

Skriv ut ditt måltid plan for neste uke. Du kan alltid justere den senere hvis det er nødvendig, men det er godt å ha en grunnleggende plan for å begynne med. Planlegg å ha minst tre måltider og to snacks. Føler fratatt mat vil gjøre miste vekt mye vanskeligere. Sørg for at du får nok av hver matvaregruppe, spesielt fett og protein, som vil bidra til å holde deg mett og mett.

Bruk en journal, regneark eller andre planner du velger å spore ditt daglige inntak. Husk å holde styr på noen ekstra snacks og drikkevarer, inkludert brus og juice.

Skriv ned del størrelsen du spiser til hvert måltid og snack. Måle eller veie maten når det er mulig å få en eksakt kalori teller. For pakket elementer, se matens ernæring etiketten. Du kan også vurdere å investere i en kalori telling manual for caloric informasjon.

Beregn din totale kaloriinntak på slutten av hver dag. Prøv å plass kalori forbruk jevnt utover dagen.

Hint

  • Husk å ta med sporadisk behandler i menyen din plan.
  • Hold lav kalori snacks, for eksempel selleri eller luft-poppet popcorn på hånden når du prøver å gå ned i vekt.
  • Sjekk alltid med en lege før du tar fatt på noen vekttap eller diett plan.