Digidexo.com

The Flu & Joint Pain

The Flu & Joint Pain


Influensa eller influensa, er en smittsom infeksjon forårsaket av et virus som først og fremst angriper luftveiene. Når viruset påvirker andre deler av kroppen, kan du få symptomer som leddsmerter.

Identifikasjon

En felles består av bein, brusk, og en væskefylt sekk kjent som en bursa som puter bein. Når viruset angriper bursa, fører det betennelse og smerter som kan være alvorlig.

Funksjoner

Felles smerte forårsaket av influensa påvirker flere ledd, i motsetning til en degenerativ sykdom som osteoartritt, som innebærer isolerte skjøter.

Effekter

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler over-the-counter (OTC) smertestillende som for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen for leddsmerter relatert til influensa. Legen kan også foreskrive en antiviral medisin for å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene.

Tips

Fordi mange OTC hoste og forkjølelsesmedisiner inneholder paracetamol eller ibuprofen, er det viktig å lese medisinering etikettene slik at du ikke ta en dobbel dose av disse smertestillende midler.

Betraktninger

Personer med leddsmerte forårsaket av visse typer artritt, slik som reumatoid artritt og lupus, er mer utsatt for influensarelaterte komplikasjoner. Dette er fordi den underliggende sykdommen, så vel som de steroider som brukes til å behandle den, svekker immunforsvaret.

Advarsel

Ved hjelp av aspirin for barn eller ungdom med influensa kan føre til en alvorlig sykdom som kalles Reyes syndrom.