Digidexo.com

Om slanking belter

Om slanking belter


En elektrisk belte bæres rundt midjen din for toning er kjent som en slankende belte, sauna belte eller vekttap belte. Disse fitness verktøy hevder å bruke elektrisk muskelstimulering (EMS) eller varme for vekttap og toning. Mens begrepet beltet kan virke tiltalende, ifølge US Food and Drug Administration (FDA) elektrisk muskelstimulering er ikke tilstrekkelig til å brenne kalorier.

The Slim Truth

Du kan gå ned i vekt og trim kroppen din gjennom en kombinasjon av kosthold og mosjon. Du mister vekt når du oppretter et kaloriunderskudd, eller spise færre kalorier enn du forbrenner. Slanking belter er passive treningsapparater. Du trenger ikke brenne kalorier hvis du sitte og se på TV mens iført en slankende belte. Hvis beltet bruker varme, kan du svetter, men vekten du mister er vann. Hvis beltet bruker strøm til å trekke sammen musklene, du fortsatt ikke vil bruke nok kalorier til å endre form, ifølge FDA.

Belte Fordeler

Noen slanking belter som bruker elektronisk stimulering har en hensikt, når du bruker dem under oppsyn av en lege eller sykepleier. Ifølge FDA, kan en EMS belte være effektiv for å lindre muskelkramper, fremme muskel omskolering, øke omfanget av bevegelse, forebygge muskel svinn, eller gjenopprette fra redusert muskelfunksjon på grunn av episoder som et slag. Elektrisiteten kontrakter muskelvev, men ikke på en styrke er høy nok til å øke muskelstørrelse.

Slitasje med forsiktighet

Hvis du velger å bære en slankende belte, må du være forsiktig for å beskytte kroppen, innvendig og utvendig. Ifølge FDA, har forbrukerne bruker EMS belter rapportert støt, brannskader, hudirritasjoner, blåmerker og ubehag. Også, hvis du har en pacemaker, kan den elektriske strømmen forstyrre pacemakeren signal. En av de største bekymringene mens du bruker en varme regulert beltet er at den høye temperaturen kan brenne huden din eller lage hud følsomhet. Sjekk med legen din før du bruker disse produktene, spesielt hvis du har en hjertesykdom eller høyt blodtrykk.

Belt It Out

De ulike typer slanking belter kan bli funnet på nettet, på TV, på fysioterapi sentre eller andre typer treningssentre. For å redusere skaderisikoen, bruker bare de produkter som er FDA godkjent, eller bruke en under tilsyn av en trenet helsepersonell. Ikke forvent å utvikle "Six Pack" Mage som følge av bruk av en slankende belte. For å oppnå vekttap og endringer i kroppens utseende, prøve øvelser som turgåing, jogging, svømming og styrketrening, kombinert med sunn mat.