Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å utvikle slapp hud

Hvordan å miste vekt uten å utvikle slapp hud


I løpet av å miste vekt mange mennesker utvikler slapp hud. Den hengende, slapp utseende av huden er ofte forårsaket av å miste vekt for raskt. Når folk mister vekt raskt kroppen sin tendens til å brenne mer muskler enn fett. Mindre muskler fører til at huden til å se ustø og slapp. Siden fett tar opp mer volum enn muskel, fett har en tendens til å presse seg mot huden svulmende og henger i foldene, noe som gir huden en slapp utseende. Som mennesker alder, har huden også en tendens til å miste sin elastisitet, noe som gjør det enda vanskeligere for folk å bo tonet mens miste vekt. Hvis du planlegger å gå på en diett, men frykter tanken på ikke ser tonet, følger du fremgangsmåten nedenfor for å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud.

Hvordan å miste vekt uten å utvikle slapp hud

For å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud, ikke har tenkt å tape mer enn 2 til 3 pounds en uke. Å miste vekt for raskt fører til at kroppen til å gå inn i sult-modus. Når kroppen er i sult-modus, det brenner mer muskler enn fett.

Start en vekt treningsprogram før du starter en diett. Siden muskler forbrenner mer kalorier enn fett, løfte vekter og bygge muskler før en diett vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt raskere, vil det også hjelpe tone kroppen din og hindre pløsete hud etter at du starter en diett.

Legg ved aerobic i ditt treningsprogram for å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud. Aerobic aktiviteter hjelpe tone kroppen din og redusere kortisolnivåer, som øker fett tap.

Spis flere små måltider gjennom dagen i stedet for tre store måltider for å unngå slapp hud. Spise små måltider med få timers bidrar til å holde blodsukkeret fra varierende og øker stoffskiftet ved å hjelpe kroppen forbrenne fett i stedet for muskler.

Velg sunne ferske matvarer, spesielt de som øker kollagen nivåer som soya, mørkegrønne grønnsaker, høye C-vitamin mat, sjømat og saltfrie nøtter. Disse matvarer inneholder mye vitaminer og mineraler som bidrar til å styrke elastisiteten i huden ved å øke kollagen nivåer.

Spis røde frukter og grønnsaker som rødbeter og mørke bær. De inneholder lycopenes, som fungerer som antioksidanter øker kollagenproduksjonen og forebygge slapp hud.

Hold deg hydrert med vann for å gå ned i vekt uten å utvikle pløsete hud. Dehydrering kan hindre fett tap.

Spis mer leucine-rik proteinrik mat som magert kjøtt, cottage cheese og nøtter. Ta leucine aminosyre kosttilskudd, spesielt hvis du er over 40. Økende leucine aminosyren sammen med diett og mosjon hjelper folk få tonet raskere og stramme pløsete hud.

Hint

  • Unngå bearbeidet mat. Eliminer diett drikker, spesielt diett brus.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter en diett og treningsprogram.