Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Swine Flu nesevattpinne

Midt i en influensaepidemi, kan de første tegn på symptomer bety enten svineinfluensa (H1N1-viruset) eller en annen influensa virus. Legene har måter å bestemme hvilken influensa som forårsaker symptomene. Den nese og svelg vattpinnen er en av disse testene. En nesepinne er gjort for å samle inn en prøve av viruset i nesehulrommet. Prøven blir dyrket og analysert for å bestemme typen av influensa, om noen, for at pasienten kan ha. Bare en lege eller en sykepleier i en medisinsk kontor eller sykehus bør utføre en svineinfluensa nesepinne.

Hvordan å gjøre en Swine Flu nesevattpinne

•  Åpne neseutstryk. Leger foretrekker aluminium eller plast vattpinner med tips laget av syntetiske tips på grunn av deres redusert risiko for ødelagte sjakter og løse tips. Unngå vattpinner med tre aksler og tips laget av bomull, fordi disse er spesielt skjøre.

Vipp pasientens hode tilbake slik at nesen peker i en 135-graders vinkel til halsen. (Hodet, når man ser fremover, danner en 90-graders vinkel fra nesen til bunnen av nakken, så vippe hodet tilbake en annen 45 grader for å få 135-graders vinkel fra nesen til halsen base som er egnet for denne prosedyren .)

Sett pinnen inne i nesen. Før pinnen gjennom et av neseborene, og inn i den lomme hulrom. Veilede en annen vattpinne gjennom det andre neseboret, akkurat som du gjorde den første.

Sett hver vattpinne i et plastrør inneholdende en oppløsning som er nødvendig for å tilfreds få prøven til laboratoriet. Plasser de forseglede, merkede rør inne i en kaldfylt beholder. Send beholderen til laboratoriet for analyse.

Sett en maske over munnen og nesen av pasienten og sende ham hjem mens han venter på resultatene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vil resultatene av en viral kultur bli tilgjengelig i 3 til 10 dager. Pasienten må gå hjem og vente på disse results.The Legen kan sende prøven for en rask resultat, som vil returnere i 15 minutter. Kulturer er mer nøyaktig enn rask testing, men den raske testen kan gi en rask positiv eller negativ for influensa, noe som er spesielt viktig hvis pasienten har allerede influensalignende symptomer.