Digidexo.com

Om The Special K Challenge

Om The Special K Challenge


Dietter er overalt. Bare se på Internett eller TV. Populære dietter som Nutrisystem, Weight Watchers og Jenny Craig annonsere sin suksess ved hjelp av kjente mennesker til å markedsføre sine produkter. Special K valgte en annen tilnærming med sin "Special K Challenge." Selskapet besluttet å utfordre forbrukere til å prøve sine kornprodukter i 2 uker. The Special K Challenge er et balansert program som garanterer vekttap.

Historie

Kellogg Company ble grunnlagt i 1906 Dens filosofi er enkel. Selskapet tror på å oppmuntre folk til å spise bedre og leve sunnere. Kellogg bekymring for helsen var tydelig i 1970 da det meldte seg frivillig til liste mengden av sukker i sine frokostblandinger. Selskapet kjøpte helsekost leder, Kashi Company, fremme sitt fokus på ernæringsmessig spising.

Funksjon

The Special K Challenge er en 2-ukers utfordring at Kellogg selskapet startet for å hjelpe folk hoppe starte bedre matvaner. Det er en enkel spise plan som Kellogg ikke kalle en diett. Det fokuserer på ernæring og sunt kosthold. Planen består av tre måltider om dagen med to snacks. To av måltider er Kellogg produkter, samt de to snacks. Grønnsaker og frukt oppfordres som ekstra mat for dagen.

Funksjoner

Måltid en består av noen Special K frokostblanding med 2/3 kopp skummet melk og frukt. Det andre alternativet er en servering av Special K Red Berries Vafler og 2 ss lys sirup. Måltid to består av en Special K protein måltid bar eller en annen servering av frokostblanding. Måltid tre er et vanlig måltid av ditt valg. Dette måltidet kan være den siste måltid på dagen eller det kan være den første eller andre måltid. De to snacks du spiser i løpet av dagen er et valg mellom Kelloggs andre produkter: protein farvann og mikser, protein snackbarer, frokostblanding barer, bliss barer eller kjeks. Du kan spise så mange frukter og grønnsaker som du ønsker i løpet av dagen.

Betraktninger

På Special K nettsted, kan du tilpasse en plan (se Ressurser nedenfor). Svar på fem spørsmål og deretter trykk enter. De vil foreslå en plan for den første uken. Du kan gå tilbake til enhver tid og svare på spørsmålene igjen, hvis svarene endres. Denne planen er kun en guide. Nettstedet tilbyr også en Yahoo grupper området, slik at du kan dele erfaringer, lese emnene og finne måltid ideer. Du kan dele dine erfaringer og lese om folk som er valgt for medlems Spotlight.

Fordeler

The Special K 2-ukers utfordring er å hjelpe deg å miste opptil 6 pounds. Det tilbyr også råd om å leve sunt og ernæringsmessige valg. Kellogg nettsted tilbyr et daglig nyhetsbrev med livsstilsinformasjon. Dette nyhetsbrevet fokuserer på hvordan å starte dagen, inkludert frokost ideer, samt andre tips for å leve sunt.