Digidexo.com

Hvordan Hydrate en Hangover

Hvordan Hydrate en Hangover


De fleste mennesker har knyttet til den og gått for langt på et tidspunkt i livet sitt. Hvis du er hengt over, har du sannsynligvis fått en ekkel hodepine og du ikke føler for å komme ut av sengen. Leveren og nyrene jobber overtid for å filtrere ut giftstoffer og behandle dem. Det beste du kan gjøre for å kurere en bakrus er hydrat. Organer trenger væske for å behandle giftstoffer i kroppen din, og du trenger å fylle alle væsker du mistet natten før.

Hvordan Hydrate en Hangover

•  Drikk minst 8 oz. før du går til sengs for å få et forsprang på hydra kroppen din. Hvis du tror du overdrev det kvelden før, sørg for å drikke enda mer vann før sengetid. Våkn opp om morgenen og begynne med et glass vann. Målet for et minimum av 8 oz. vann hver time i minst 8 timer.

Plukk opp en 20 oz. sport drikke og hydrat kroppen din med det hele dagen. Se etter en sportsdrikk med kalium og natrium for å fylle opp de vitaminer og mineraler du mistet natten før.

hydrat kroppen din med fruktjuice. Fylle glukose du mistet kvelden før, og selv ut blodsukkeret med minst 8 oz. av organisk juice. Velg appelsin, grapefrukt eller tomatjuice for å få en ekstra boost av vitamin C.

Bland opp en buljongterning og 8 oz. vann og bringe den til en byll. Drikk denne blandingen å etterfylle salt og kalium du mistet natten før. Pass på å drikke en ekstra 8 oz. med vann med suppe å bekjempe dehydrerende effekten av natrium.

Drikk mineralvann for å lindre mageproblemer forbundet med en bakrus. Klem i et hint av sitron eller lime for å få litt ekstra vitamin C inn i systemet ditt.

Plukk opp en elektrolytt-fylt drink laget for å rehydrere babyer. Du finner dem i de fleste dagligvarebutikker ved siden av baby forsyninger.

Hint

  • Ta vitamin C før du går til sengs. Vitamin C har vist seg å hjelpe kroppen forbrenne alkohol mer effektivt.
  • Hvis du har energi til å komme til en helsekostbutikk, plukke opp noen kokos vann for en forfriskende alternativ til destillert vann.
  • Kaffe kan gi deg et løft, men det er faktisk en vanndrivende. Ikke drikk mer enn 8 oz. til bakrus hodepine er borte.