Digidexo.com

Naturlige måter å bekjempe skallethet

Naturlige måter å bekjempe skallethet


The Self Care Advisory nettside sier at opptil 40 prosent av kvinner og 50 prosent av menn rammes av skallethet. Å felle en hundre hår hver dag er normalt, men anses problematisk når mistet håret er ikke erstattet, noe som fører til skallethet. Hormonnivåer, genetikk, stress, sykdom og dårlig ernæring spiller en rolle i årsaken til skallethet, ifølge FamilyDoctor.org. Skallethet er vanskelig å fjerne, men naturlige metoder kan bremse eller stanse prosessen.

Mat

Håret er dannet fra protein, så inkludert kvalitets deler av protein i kosten er et must. Jern-rik mat, vitaminene A, B-kompleks og E er spesielt viktig for follikkelutvikling og hårvekst, som er mineralene kalsium, magnesium og biotin. Å spise yoghurt, hele korn, fisk, egg, vil mørkegrønne grønnsaker, nøtter og frø også hjelpe. (Referanse 1)

Green Tea

Ifølge Håravfall Learning Center, er håravfall ofte forårsaket av for mye av det mannlige hormonet dihydrotestosteron (DHT). Dette kan bremse eller stoppe hårsekken vekst og skjønt mer vanlig hos menn, noen kvinner har også høy levels.The naturlige kjemikalier som finnes i grønn te, som kalles katekiner, antas å blokkere testosteron konvertering til DHT, og dermed redusere deres effekt. Drikk 3 til 4 kopper om dagen, eller ta en kapsel.

Urter

Hairlossadvisor.com sier at urter tatt internt er tenkt å lette angrep av skallethet. Listen inneholder brennesle, så Palmetto og pygeum, som alle hemme dannelsen av DHT. Ginkgo biloba øker blodtilførselen til hjernen, noe som kan øke nærings levering til hårsekkene. Alt kan tas i kapselform.

Kremer

Rubbing visse naturlige produkter inn i hodebunnen kan helbrede og stimulere hårvekst, antyder hairlossadvisor.com. Disse stoffene omfatter Aloe Vera, rosmarin, hvetespirer, henna, løk, safflower olje og rød pepper.

Homoeopathy

Homoeopathy behandler hele kroppen, ikke bare symptomene. Ifølge Hpathy hjemmeside, homoeopaths se hårtap som en ekstern tegn på at alt ikke er godt innenfor. Behandlingen vil være individuell en nd spesifikke for hver person, men målet er å kurere årsaken, noe som vil føre til en tilbakegang i symptomer, inkludert skallethet.