Digidexo.com

Detox kroppen Supplements

Ved hjelp av detox kroppen kosttilskudd gir cellene våre en sjanse til å fungere problemfritt med jevne mellomrom å fjerne giftstoffer som samler seg. Noen detoxifiers arbeid ved å hjelpe leveren avgifte mens andre forårsaker giftstoffer skilles ut fra urinveiene og tarmer. Det er et stort utvalg av detox kosttilskudd på markedet, mange med botaniske ingredienser.

Fordeler med Detoxing

Kroppen tar i giftstoffer hver dag fra sigarettrøyk, neglelakkfjerner, bil eksos og andre forurensende stoffer. Miljøgifter også produseres i kroppen når vi drikker alkohol eller har en gjær infeksjon. Ved regelmessig detoxing, høster kroppen fordelene med mer energi, forbedret hudfarge, et klarere sinn og forhøyede humør nivåer. Detox kroppen kosttilskudd kan bidra til å eliminere giftstoffer og holde huden klar.

Tradisjonelle formler

Ifølge Dr. Maoshing Ni, i sin bok, "Secrets of Longevity," naturen har gitt oss planter som besitter kraftige rensende egenskaper. En tradisjonell formel for intern rensing består av mynte, Cassia, krysantemum blomst og løvetann. På grunn av en kjemisk overbelastning i vårt kosthold og miljø, begynner leveren å fungere tregt. Denne formelen er spesielt opprettet for å hjelpe rense leveren.

Botaniske detoxifiers

Ifølge Dr. Ni, det er to nyttige botaniske detoxifiers; hagtorn bær, og cocklebur frukt. Hagtorn bær brukes til å fjerne arteriene av kolesterol og fettstoffer. Cocklebur frukt åpner bihulene og støter ut slim. Fordi de er laget av plantefiber, de oppfører seg som en kost til å feie tarmkanalen fri for giftstoffer. Han anbefaler forbruker disse rensing urter regelmessig.

Å eliminere Heavy Metal

Ifølge Dr. Ni bok, "Second Spring," aminosyren N-acetylcystein (NAC) bidrar til å avgifte en ødeleggende stoff som heter acetaldehyd. I tillegg til å hjelpe fjerne daglige miljøgifter, hjelper det å fjerne kvikksølv, et meget giftig metall. NAC kan også beskytte vev fra frie radikaler assosieres med muskel anstrengelser og UV-stråling. Dr. Ni anbefaler 600 mg per dag.

L-cystein

Dr. Ni anbefaler den kraftige detoxifier og antioksidant, L-cystein. Det bidrar til å beskytte kroppen mot skadelige effekter av tungmetaller, stråling, alkohol, røyk, kjemikalier og forurensning. Stoffet er funnet i et stort utvalg av mat og er også solgt i supplement form.

Advarsel

Ifølge Mayo Clinic, er urter, vitaminer og mineraler alle vurdert kosttilskudd av Food and Drug Administration (FDA), og er ikke underlagt den samme kvalitetskontroll som narkotika. Produsenter trenger ikke å bevise overfor FDA at et produkt er trygt eller effektivt før du setter den på markedet. Du rådes til å ta kontakt med helsepersonell før du legger et nytt supplement til kosthold.