Digidexo.com

HIV AIDS alternative behandlingsmetoder

Selv om det ikke finnes noen kur for HIV / AIDS, har forskerne utviklet behandlinger i de siste 10 årene som har bremset utviklingen av sykdommen. Det er viktig å få behandling raskt etter gjenkjenning, slik som å motta behandling som styrke immunforsvaret, redusere stress og for å styrke en god ernæringsmessige diett. Selv om alternativ behandling vil ikke kurere eller stoppe HIV / AIDS, når det brukes sammen med konvensjonell medisin, kan de utvide og forbedre kvaliteten på livet til noen med HIV / AIDS.

Urter og homeopati

Bruk av urter har alltid hatt et utbredt sted i kinesisk, homeopatisk og Ayruvedic medisiner. Visse urter blir brukt for å forbedre immunsystemet og redusere infeksjoner. Ifølge USCenters for Disease Control and Prevention, kan urter som johannesurt, aloe vera, solhatt, ginseng og lakris være nyttig ved behandling av HIV / AIDS. Homeopati bruker lave doser av naturlige stoffer ved behandling av sykdom. Konvensjonelle legemidler som brukes ved HIV / AIDS er svært dyrt, og i enkelte land kan homeopati være det eneste alternativet for folk med små inntekter.

Kosthold og ernæring

Siden mennesker med HIV / AIDS har nedsatt immunforsvar, vil de oftest gå ned i vekt selv med riktig kosthold og ernæring. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, vil pasienten oppleve symptomer som kvalme, malabsorpsjon, diaré og infeksjoner som hindrer fettlagring. Som sykdommen utvikler seg fra HIV til AIDS, blir malabsorpsjon et enda større problem. Mennesker med HIV / AIDS også ofte bli laktose-intolerant. Arbeide med en ernæringsfysiolog kan være en viktig måte å utvikle en diett som oppfyller de nødvendige næringsstoffer for å stoppe vekttap. Kosttilskudd, for eksempel hvitløk, kinesisk bitter melon, gurkemeie, hai brusk eller spirulina kan bidra til å styrke immunsystem respons.

Andre terapier

Akupunktur blir ofte brukt til å lindre symptomer som nevropati, smerte og utmattelse. Massasje terapi kan hjelpe folk som har kroniske muskelsmerter, og også bidra til å redusere følelsesmessig og psykisk stress som er felles med sykdommen. En hel rekke massasje behandlinger fra akupressur til dyp muskelmassasje kan være gunstig. Kiropraktorer kan hjelpe behandle symptomer som stivhet og smerte, en felles klage hos personer med HIV / AIDS. Andre behandlinger som kan være nyttig inkluderer meditasjon, hypnose og biofeedback.