Digidexo.com

Hvordan å vokse langt, vakker og nydelig hår

Økende lang, vakker og nydelig hår krever omsorg for dine låser skikkelig. Ulike faktorer kan svekke håret og til slutt skade låser og bremse veksten prosessen. Innsnevring ned den øverste årsaken til håret skade eller svakhet er vanskelig, så det hjelper å ansette ulike hår-pleie taktikk for å forbedre utseendet og lengden på håret ditt.

Hvordan å vokse langt, vakker og nydelig hår

stimulere blodtilførselen til hårsekkene. Bruk begge hender for å forsiktig massere hodebunnen daglig for å øke blodgjennomstrømningen og stimulere vekst.

Bruk produkter for å gi næring. Kjøp en proteinbasert sjampo og balsam fra frisørsalong eller stoff butikken for å styrke og reparere ødelagte låser. Påfør balsam til håret etter vask. Skyll balsam fra håret som anvist - vanligvis etter 10 til 15 minutter.

Hjelp hodebunnen å holde på fuktigheten. Tørt hår kan utløse brudd og Shedding. Påfør hår kremer og olje glans direkte til håret eller hodebunnen for å legge glans og mykhet.

Spis rikelig med protein. Protein fremmer sunt hår. Adopter en proteinrik diett som inneholder mat som egg, bønner, fisk og kjøtt, anbefaler Legens Book of hjem rettsmidler for kvinner på Moder hjemmeside.

Få nok søvn. Riktig hvile og søvn kan stimulere hårvekst. Sikt på sju til ni timer med lukket øyne en natt for lange, vakre hår, fastslår Hair Boutique nettstedet og Belgravia Centre i Storbritannia, ifølge Huffington Post.

Fjern flisete tupper. Trim skadet eller flisete tupper for å forbedre den generelle utseendet på håret ditt.

Ta vitaminer. Gjør det til en vane å ta en multivitamin for å bidra til å stimulere hårvekst og forbedre styrken på håret ditt. Gode ​​valg er B-kompleks vitaminer, vitamin E, linfrøolje og biotin, ifølge boken, naturens medisin, på Moder hjemmeside.