Digidexo.com

Minoxidil Spray Tips

Minoxidil Spray Tips


Minoxidil påføres håret på menn og kvinner med en bestemt type skallethet for det formål å stimulere hårvekst, i henhold til C-Star. Hvis du får noen fordeler av hårvekst etter bruk av minoxidil, de er vanligvis merke bare etter bruk av denne medisinen i flere måneder. Videre får du bare den vedvarende effekten av hårvekst hvis du fortsetter å bruke minoxidil.

Søknad

Påfør minoxidil på hodet ved å spraye den på et område som er helt tørr, ifølge C-Star. Spray på hodet bare så mye som er foreskrevet av legen din, og starte med å spraye den på hodebunnen din fra sentrum av området. Pass på å følge de nøyaktige retninger av legen din i bruk av spray. Etter bruk minoxidil til hodebunnen din, kan du ikke shampoo håret i fire timer.

Ta vare på hodebunnen

Når minoxidil spray er på hodebunnen din, må du sørge for at du ikke mister effekten av spray. Ikke bruk av en hårføner etter at du har sprayet på minoxidil. Hvis du bruker en hårføner, vil du også nøytralisere effekten av behandlingen. La din skalp tørke naturlig for to til fire timer etter at du har påført minoxidil før du går til sengs. Den minoxidil på hodebunnen din kan sette flekker på sengetøy.

Veiing av Risk

Før din bruk av minoxidil, vil legen din og du har til å gjøre en risikovurdering slik at du ikke er dårlig forberedt for eventuelle bivirkninger. For eksempel bør du vurdere noen allergier som du kanskje har observert fra noen tidligere erfaring med minoxidil. En kvinne tenker å bruke minoxidil bør være klar over at det ikke har blitt studert på kvinner, ifølge C-Star. Du bør også informere legen din dersom du har hatt medisinske problemer som høyt blodtrykk eller hjertesykdom fordi deres tilstedeværelse kan påvirke hvordan du har lov til å bruke minoxidil.

Bivirkninger

Bruke Minoxidil kan forårsake noen bivirkninger. Hvis du opplever dem, raskt kontakt med legen din. En uvanlig bivirkning er utseendet av et utslett. Mer vanlige bivirkninger inkluderer en brennende følelse på hodebunnen din, en økning i tap av håret ditt, hevelser i ansiktet, rødhet i huden din, og sårhet eller betennelse på hodebunnen din.