Digidexo.com

Slik forskning alternative behandlinger for HIV

Slik forskning alternative behandlinger for HIV


Gratis og alternativ medisin (CAM) kan variere fra pusteøvelser til akupunktur til naturlegemidler. Virkningene av slike behandlinger varierer fra individ til individ, og selv om alternativ behandling er ikke en "kur-all" for HIV eller opportunistiske sykdommer forbundet med HIV, kan de være i stand til å lindre noen av symptomene forbundet med HIV.

Slik forskning alternative behandlinger for HIV

Velg fra et utvalg av behandlinger, som varierer i pris fra enkleste (pusteøvelser, hjemmetrening, bønn terapi) til behandlinger som har en tendens til å kreve mer trening (yoga, kampsport) og penger (akupunktur, urte narkotika).

Informer deg selv av historien til terapi eller medikamenter. Når og hvordan ble det utviklet? Hvordan virker det?

Se etter studier og artikler skrevet om dette terapi eller narkotika. Utdanne deg selv på typiske bivirkninger og risiko involvert - alternativ behandling kan ha farlige bivirkninger selv når fulgt korrekt.

kontaktsentre som gir HIV / AIDS ernæring tjenester - de fleste kan tilby informasjon og / eller henvisninger på alternative behandlinger.

Se etter trent, sertifisert eller lisensiert terapeuter, og sørg for at noen urte produsenter tilhører den amerikanske Herbal Products Association. En mulig ressurs for konsultasjon er Direkte AIDS alternativ informasjon Resources (DAAIR). Nå dem på (888) 951-LIFE.

diskutere eventuelle helsesektoren valg med en lege som er godt informert om slike terapier og behandlinger.

Hint

  • I USA, er det ikke tett regulering av produksjonen av alternative midler, slik at kjøperne ikke nødvendigvis får det de betaler for. Kontakt produsentene av naturlegemidler og spør dem hvordan de garantere kvalitetskontroll. Sjekk etiketten for en urte narkotika: Undersøk listen over ingredienser, se etter hvor mye av virkestoffet som finnes i produktet, og bekreft utløpsdatoer.
  • Kontakt organisasjoner som American Herbalists Guild, PO Box 70, Roosevelt, Utah 84066, eller The Herb Research Foundation i 1007 Pearl Street, Suit 200, Boulder, Colorado 80302, telefonnummer (303) 449-2265, for henvisninger til kvalifiserte herbalists og oppføringer for å kjøpe urter.
  • Vær på vakt mot enhver terapi som ber om et gebyr på forhånd, så vel som de som hevder at de kan kurere HIV eller de opportunistiske sykdommer som er assosiert med HIV.
  • Dersom du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.