Digidexo.com

Ballerina Tea bivirkninger

Ballerina Tea bivirkninger


Ballerina te er en drink feiret av Kosten for sitt bidrag til vekttap. Drikken er en urte te formel som hevdes å være en sunn, naturlig drikke for dieters som fremmer vekttap. Det er også ryktet å være en ballerina hemmelige til å opprettholde en tynn, smidig figur, som er opphavet til navnet sitt, "ballerina te." Selv om ballerina te formel kan hjelpe forbrukerne gå ned i vekt, er det noen bivirkninger som forbrukerne bør være klar over når du kjøper dette produktet.

Aktive ingredienser

Ballerina te er en formel som inneholder urte ingredienser. På overflaten høres dette positivt. Men ifølge Office of Kosttilskudd, bare fordi et produkt er botanisk basert, betyr ikke nødvendigvis at det er trygt. Sikkerheten for en urt avhenger doseringen, forberedelse og flere andre faktorer. En del av ballerina te er Senna, som er tørkede blader eller pods av Senna anlegget, som er en naturlig stimulerende og avføringsmiddel. Ballerina te inneholder også kinesiske mallow, en urte vanndrivende og avføringsmiddel. Begge disse ingredienser kan hjelpe til midlertidig vekttap. Imidlertid inneholder dette te uten koffein, som er sett på som en fordel av mange av sine drinkers.

Diaré bivirkning

Fordi dette te inneholder naturlige avføringsmidler, kan det føre til diaré. Dette kan være en uønsket bivirkning for noen brukere. Både senna og kinesisk kattost er naturlige avføringsmidler, så sannsynligheten for at denne bivirkning som oppstår økes med mengden av ballerina te forbrukes. Jo mer ballerina te inntatt, kan jo mer alvorlig diaré symptomer være. Ifølge United States Food and Drug Administration, ble seks tilfeller av folk som opplevde diaré-relaterte sykdommer spores til forbruket av urtete.

Magekramper

Igjen, fordi ballerina te inneholder et avføringsmiddel, kan det føre til magekramper. Dette kan forårsake mild til alvorlig smerte, avhengig av hvor mye av de laksativer er konsumert. Te inneholder en høyere konsentrasjon av ballerina te formelen er mer sannsynlig å påberope denne bivirkningen.

Rydding Effekter

Senna som finnes i ballerina te kan føre til sletting. Selv om bivirkninger av en mer avføringsmiddel naturen er mer vanlig, kan te forårsake oppkast i noen drinkers. Vanlige symptomer assosiert med denne bivirkningen inkluderer følelser av kvalme, urolig mage og svimmelhet.

Blood Sugar Effects

Hvis du er på medisiner for å senke blodsukkeret ditt, vil du ønsker å unngå å bruke Ballerina te. Den kinesiske mallow i te kan senke blodsukkeret ditt, i henhold til 2011-utgaven av "Journal of mikrobiologi og bioteknologi." Bruke Ballerina te kan forsterke effekten av medisinen, som kan forårsake blodsukkernivået til å gå for lavt. Symptomer på lavt blodsukker, eller hypoglykemi, omfatter skjelving, forvirring, rask puls, tåkesyn, kramper og selv bevisstløshet, ifølge American Diabetes Association.

Advarsler og Betraktninger

Ballerina te kan hjelpe til med vekttap. Men dette betyr te inneholder ingen fettforbrenningen ingredienser. Derfor er ingen av de gått ned i vekt fett, og det vil trolig være vunnet tilbake raskt. Dessuten kan inntak av en stimulerende og avføringsmiddel som senna eller kinesisk mallow regelmessig ha skadelige langtids bivirkninger. Selv laksativer inneholde rensende egenskaper, bør de ikke inntas regelmessig over en lengre tidsperiode. Ballerina te er laget av helt naturlige ingredienser, men det viser ingen tegn til å hjelpe til varig vekttap. USA.gov råder forbrukerne til å styre klar av avføringsmidler og sletting teknikker for å gå ned i vekt.