Digidexo.com

Kosttilskudd for rynker

Kosttilskudd er et mye debattert behandling når adressering rynker til det punktet at noen sier de ikke har noen effekt. Imidlertid kan kosttilskudd forbedre hudproblemer forårsaket av en ernæringsmessig mangel.

Vitamin A

Ru og tørr hud med rynker kan være forårsaket av en mangel på vitamin A. Dette antioksidant er viktig å fornye cellene i huden din, holder det så sunt som mulig.

Kollagen

Elastisiteten i huden din er levert av kollagen. Tar en kollagen supplement kan bidra til å forsinke nedbryting som er naturlig som følge av aldring.

Vitamin C

Vitamin C er en annen antioksidant, og en mangel kan føre til en forverring av de tegn på aldring. Dette vitamin kan naturligvis øke kroppens produksjon av kollagen.

Vitamin E

Vitamin E kan redusere lengden og dybden av rynker; Selv om den beste løpet av behandling med vitamin E er når det påføres på huden gjennom en lotion eller krem.

Betakaroten

Beta-karoten er en vanlig supplement som finnes i forskjellige former, og ofte inkludert i multivitaminer. En beta-karoten supplement kan være effektive i å forebygge noen tegn på aldring i huden.