Digidexo.com

Natural Energy urter

Sunn mat er alltid den beste måten å øke energi, og det beste forsvaret mot sagging vitalitet er en sunn og nærende måltid. Dessverre, kan noen mennesker ikke alltid spise næringsrik mat, som mange ganger resulterer i trøtthet. I disse tilfellene naturlig energi urter er et flott alternativ fordi de øke generelle helse da tatt over en periode samtidig som den støtter, nærende og opprettholde balansen i kroppen på stressende anledninger.

Siberian Ginseng

En av de mest populære urter for energi er sibirsk ginseng, spesielt blant aktive mennesker og idrettsutøvere, i henhold til kosthold og helse. Sibirsk ginseng er en velkjent adaptogen, som er et stoff som øker kroppens immunitet mot mental og fysisk stress, og det er åpnet i mange kulturer for å gi fysisk energi og psykisk stimulering. Det bekjemper også tretthet og depresjon, øker motstanden mot sykdom, reduserer recuperation tid, beskytter mot kroniske sykdommer og styrker forsiktig binyrebarken.

Gotu kola

Gotu kola kan være den mest effektive behandlingen for øyeblikkelig energi, sier kosthold og helse. Dette ayurvedisk urt er best kjent for å stimulere bevissthet, er rik på flyktige oljer, kjent for å øke fysisk utholdenhet og mental fokus, og minimerer utmattelse og depresjon uten bivirkninger av koffein. I tillegg styrker det blodårer og vev, har anti-inflammatoriske egenskaper og fungerer som en tonic og rejuvenator. Gotu kola er også sies å bidra til å forbedre søvnen.

Schisandra

Schisandra er en av de mest nyttige phytoadaptogens, ifølge Natural Elixir, hjelpe opprettholde muskel tone og likevekt i kroppen, øke oppmerksomhet og konsentrasjon, og forbedre de auditive og visuelle sansene. Urt adaptogenic egenskaper bidra til å forbedre mental og fysisk ytelse, redusere utmattelse og fremme styrke. Ifølge noen studier, er schisandra effektivt mot mikrober assosiert med lungesykdommer. Denne urten er også antatt å øke cellenes oksygentilførsel, fremme et sunt immunforsvar og beskytter mot stress.