Digidexo.com

Hva er Benefiber brukes til?

Hva er Benefiber brukes til?


En fiber inntak av 20 til 35 gram om dagen er anbefalt av American Association diabetiker. De fleste mennesker ikke spiser så mye fiber. Benefiber er et kosttilskudd som kan blandes inn i mat og drikke for å hjelpe deg å nå den anbefalte fiberinntaket.

Mat blandinger

Benefiber kan blandes inn i myk mat og drikke. En servering av Benefiber inneholder 3 gram fiber. Noen eksempler på mat og drikke som fungerer godt med å blande Benefiber inkluderer vann, pudding, melk, frokostblandinger, kaffe, yoghurt og pasta saus.

Fordeler

Benefiber inneholder 100 prosent naturfiber og smak-fritt, slik at det lett kan blandes med næringsmidler uten å endre smaken, i henhold til produsenten, Novartis Inc. Det er sukkerfrie, og den oppløses fullstendig når de blandes.

Friskhet

Benefiber kan vare i inntil to år. Det må lagres ved romtemperatur, beskyttet mot fuktighet. Hver pakke med Benefiber viser en utløpsdato.

Skjemaer

Benefiber pulver kommer i individuelle pakker for bekvemmelighet, og i større pulver pakker. Den kommer i flere forskjellige smaker også. Benefiber kommer også i chewable form og som kapsler.