Digidexo.com

Hvordan bruke Sørg som et måltid erstatning

Hvis du er bekymret for å få nok næring, og du er ikke i stand til å bruke den tid som er nødvendig for å lage din egen ferske, sunne måltider, ett alternativ du har er å drikke måltid erstatninger som Påse. Mens disse drikkene inneholder svært få naturlige ingredienser, de har en rekke syntetisk makro og mikronæringsstoffer som kan hjelpe deg balansere kostholdet. Du kan legge til disse drikkene til en diett av næringsrik, ekte mat for å erstatte ett måltid om dagen, men pass deg for å gjøre dem en erstatning for all maten.

Hvordan bruke Sørg som et måltid erstatning

•  Bestem din ernæringsmessige mål. Sikre og andre måltid erstatning drinker har ulike formuleringer, og noen vil være mer ideelt enn andre. For eksempel, hvis du ønsker å gå ned i vekt, vil du ønsker et produkt med mange næringsstoffer, men lite kalorier. Hvis du leter etter noe å øke treningsøktene dine, kanskje du vil ha noe med mer protein.

Les etikettene nøye. Ignorer måten produktet er markedsført, som "high protein." I stedet ser på ernæring fakta på baksiden. Basert på hvilke næringsstoffer du leter etter og som er oppført på etiketten, plukke ut et måltid erstatning drikke for deg.

Legg Sørg til din daglige rutine, drikker opp til en hver dag. Men husk, det er en måltidserstatter, ikke et måltid tillegg. Med mindre du ønsker å bulk opp, bør du ikke være å legge Sørg til måltider, bør det erstatte et måltid. Hvis du finner du fortsatt er sulten etter å ha drukket en flaske, gjerne chomp på et stykke frukt til å føle deg fyldigere.

Spis sunn, næringsrik mat resten av dagen. Tatt i betraktning din caloric og andre ernæringsmessige behov, planlegge sunne måltider. Drikker en næringsrike måltid erstatning bør ikke gi deg en grunn til å spise junk food resten av dagen. Disse drikker bare gi deg noen, ikke alle, av dine daglige ernæringsmessige behov.

Gi måltid erstatning om en måned eller så av regelmessig bruk, og spør deg selv hva du føler. Som med alle kosttilskudd, kan forskjellige mennesker har forskjellige reaksjoner, og mens du kan føle deg sunnere og mer energi med dette produktet, kan du ikke merke noen forskjell i det hele tatt, eller du kan selv føle verre.

Hint

  • Ernæring etiketter kan være overraskende, spesielt med produkter som hevder å være næringsrik. Sørg Plus, med vage merking om å nå vekt mål, er faktisk ment for vektøkning, ikke tap. Og mens Sørg High Protein har 12g protein per flaske (det samme som i to egg), Sørg Plus inneholder litt mer protein. Les etiketter for å sikre at du får det du ønsker fra et måltid erstatning.
  • Mens mange mennesker føler seg mer energisk med Sikre, en del av dette er avhengig av kroppens reaksjon på sukker, produktets andre ingrediensen. Du bør sjekke med legen din før du regelmessig bruker Sørg, spesielt hvis du er diabetiker.
  • Ingredienslisten på Sørg for drinker ser komplisert, med maltodextrins og protein konsentrater. Det er fordi Sørg (og de fleste måltid erstatninger) er avhengige av syntetiske ingredienser. Hvis du er en fan av naturlige, ubehandlet mat, kan erstatning drinker ikke være for deg.