Digidexo.com

48-Hour Liquid Diet

48 timers flytende diett har blitt skrøt som en måte å miste vekt på en svært rask tid. For to dager deltakeren bruker noe annet enn væske og bør miste både vekt og avfall fra bearbeidet mat og protein som kroppen ikke kan behandle. Det er noen side effectsm og denne dietten er ikke for alle. Dessuten er sannsynligheten for å gjenvinne noen vekt som gikk tapt i de 48 timer ganske høy.

48-Hour Liquid Diet

Flytende dietter ble gitt til folk som hadde gjennomgått visse operasjoner og kunne ikke spiser mat, annet enn i flytende form. Andre folk begynte å bruke det som en diett kjepphest, en måte å miste vekt raskt. På den 48 timers flytende diett, tar dieter bare i væsker. Tanken er at væskene avbryter matforbruk, rensing kroppen for eventuelle forurensninger og giftstoffer, mens redusere kaloriinntaket, og dermed miste mye vekt.

Det er noen forskjellige 48 timers flytende dietter der ute. De alle koke ned til å drikke en formel av fruktjuice, eller et pulver som du blander med vann, omtrent fire ganger om dagen. Denne væsken er tatt i løpet av dagen, med en streng overholdelse av å ikke spise noe fast føde. Du har lov til å drikke vann, te og klar kjøttkraft. Vanligvis har du ikke lov til noen sukker. Du gjenta prosedyren på nytt neste dag.

Selv for et slikt kort span av 48 timer bør du konsultere legen din før du gjør denne dietten fordi det kan påvirke mange mennesker med visse vilkår. Dette bør ikke bli gjennomgått av personer med diabetes, er gravid eller ammer, fordi mangelen på næringsstoffer kan dårlig skade kroppen din, særlig for folk med diabetes som har behov for å overvåke deres sukkerinntak. 48 timers flytende diett kan forårsake svimmelhet, tretthet, og ikke ha vitaminer og næringsstoffer kan føre til skade på vitale organer. Den flytende diett vil fungere fordi du har stoppet alle fast føde og har minsket kaloriinntaket ditt, derimot, er det meste av vekten tapt vann vekt som du vil få tilbake når du går tilbake til å spise fast føde.

Hvis du planlegger å gjøre 48 timers flytende diett vil du miste vekt, og du kan gjøre dette så lenge du vet at du vil få den vekten igjen hvis du fortsetter å gå tilbake til forrige spise livsstil. Husk å følge planen og ikke gjør dietten måfå fordi du ikke vil få de resultatene du leter etter. Snakk med en lege før du går på en hvilken som helst 48 flytende diett, fordi du kan ha en tilstand som bare ville bli forverret når gå på denne dietten. Dette er en god måte å gå ned i vekt raskt hvis du trenger et løft, eller for å bli kvitt de overflødige animalske proteiner og bearbeidet mat som kroppen din ikke kunne eliminere på egen hånd.