Digidexo.com

Effektiv behandling for skivedegenerasjon

Effektiv behandling for skivedegenerasjon


Mellom ryggvirvlene av ryggraden sitter plater som virker som puter og støtdempere. De hjelper ryggen opphold fleksibel og holde et komplett utvalg av bevegelse. Siden kroppen leverer litt blod til skivene, kan platene ikke helbrede seg selv når skadde. Som et resultat, kan degenerasjon av ryggraden skje over tjue til tretti år med en eneste skade på en plate. Degenerasjon kan forårsake akutte smerter, problemer med å flytte og ustabil ryggvirvler. Fordi platene ikke kan reparere seg selv, behandlingsalternativer er ganske mye på plass for å lindre smerter og ikke å bidra til å rette på problemet.

Smertestillende medikamenter

Medisiner - alt fra over-the-counter til reseptbelagte legemidler - kan lindre smerten. Typiske medisiner foreslåtte eller foreskrevet inkluderer paracetamol, ibuprofen, orale steroider, narkotika (som vicodin eller hydrokodon), og muskelavslappende.

Massasjeterapi

Terapeutisk massasje til det berørte området av ryggen kan bidra til å redusere stive muskler og forbedre blodsirkulasjonen. Som kan øke fleksibilitet og omfanget av bevegelse.

Chiropractice Manipulation

Kiropraktorer kan manuelt manipulere ryggen for å fjerne trykket fra impinged nerver og frigjøre endorfiner som ofte fungerer som naturlige smertestillende. Manipulasjon, som massasje terapi, kan redusere muskelspenninger og stivhet og øke blodgjennomstrømningen. Det vil også øke omfanget av bevegelse.

Epidural injeksjoner

En epidural injeksjon direkte inn i ryggraden forvalter steroider for å lindre ryggsmerter ved å redusere betennelse i det berørte området.

Elektrisk stimulering

Enheter kalt titalls enheter administrere mild elektrisk stimulering for å blokkere smertesignalene som reiser ned nervene til korsryggen.

Ultralyd

Ultralyd applikasjoner varme det berørte området for å øke blodstrømmen til bidra til å redusere betennelser og øke omfanget av bevegelse.