Digidexo.com

Typer av Elemental tryllestaver

Typer av Elemental tryllestaver


Bruk av fire ulike elementer --- jord, luft, vann og ild --- er vanlig blant healere som praktiserer alternativ medisin. De mener at hvert element, representert ved visse steiner og krystaller, forbinder med kroppen på forskjellige måter og gir spesifikke mentale, følelsesmessig eller fysisk hjelp. En elementærstav er en bestemt type av staven som omfatter steiner representant for en av de fire elementene. I akupunktur samt noen typer massasje terapi, utøvere bruker disse tryllestaver til å legge press på enkelte punkter i kroppen, å tro at dette skaper en forbindelse mellom kroppen og den fysiske verden.

Earth tryllestaver

Elementet jord er forbundet med stabilitet, styrke og funksjonalitet. Elemental jord wands antas å øke fruktbarheten og hjelpe en person sentrere sine prioriteringer og energier, noe som resulterer i tålmodighet og organisasjon. Utøvere av alternativ medisin mener iført en jord wand kan føre til velstand og rikdom, samt suksess i å jobbe med naturen. De ofte konstruere slike wands med turkis, sort eller grønn turmalin, marmor, ametyst, onyx, eller jade, favoriserer mørke jordfarger som brunt, svart og grønt.

Brann tryllestaver

Tradisjonelt er brann forbundet med kreativitet, energi og rensing. Elemental brann wands --- konstruert med rødt, gull og oransje steiner som granat, rav, citrin og carnellian, samt lava --- er påstått å styrke viljestyrke, og helbrede og fornye kroppen. Troende anbefaler disse wands for bruk i kreative prosjekter som dans, drama og kunst, eller fysiske anstrengelser, inkludert sport og trening.

Air tryllestaver

Air, den letteste, mest ubetydelig element, er ofte assosiert med mental aktivitet, inkludert minne, ideer og resonnementer. En luft wand ville innlemme klare, blå eller lys lilla steiner inkludert kvarts, ametyst og aventurin. Healere anbefaler disse wands for hjelp i beslutningsprosesser, samt persepsjon og læring.

Vann tryllestaver

Av alle elementene, vann er den mest direkte forbundet med helbredelse og fornyelse. Vann tryllestaver, konstruert med blå, klare eller grønne steiner inkludert aquamarine, perle, elv steiner eller ametyst, er anbefale for selvhelbredelse og fysisk velvære. Elementet er også knyttet til følelser, og sies å styre indre reiser og skape balanse.