Digidexo.com

Hvordan takle en Terminal Ovarian Cancer Diagnosis

Hvordan takle en Terminal Ovarian Cancer Diagnosis


Eggstokkreft er en malignitet av eggstokkene, som er kvinnelige kjønnsorganer. Motta en terminal eggstokkreft diagnose er nesten alltid en sjokkerende og følelsesmessig ødeleggende opplevelse. Men pasienter diagnostisert med uhelbredelig kreft har mange ressurser til rådighet for å hjelpe dem med å håndtere sin diagnose, ubehag og dødelighet, inkludert støtte grupper og kjærligheten til venner og familie.

Bruksanvisning

Informeres om Ovarian Cancer

•  Gjør alt du kan for å være en intelligent pasient. Håndteringen av den ukjente er en av de mest vanskelige deler av en terminal sykdom. Når du vet hva du kan forvente, er mestring så mye enklere.

Be din lege om alle tilgjengelige behandlinger, inkludert eventuelle alternative og / eller utradisjonelle metoder som kan eksistere. Hvis du mener at du fortsatt kan bekjempe kreft, kan disse behandlingene hjelpe du kjemper din sykdom. Hvis du har akseptert at kreft er terminal, vil disse behandlingene hjelpe palliate din smerte og symptomer.

Oppsøke Støtte til å takle din diagnose

Bli med på en kreft støtte gruppe. Selv om venner og familie kan være støttende, kan de ikke fullt ut forstår hva du går igjennom. Medlemmer av en eggstokkreft støttegruppen vil være i stand til å vise empati, snarere enn bare å sympatisere med din ildprøve.

Finn trøst i familien, åndelighet og rådgivning. Det er mange steder der noen kan finne en kilde til styrke når hun stiller spørsmål hennes egen. Finn kilden til ekstern styrke som fungerer for deg.

Look to the Future

Ta denne tiden til å koble mer dypt med dem du elsker. Hvis du har noen viktige forhold som er fremmedgjort, bør du vurdere å nå ut til den personen. Hvis du er heldig nok til å ha venner og familie som du liker, dele din ømhet og beundring med dem. Selv om dette er trolig en av de vanskeligste periodene i livet ditt, kan det også være en av de rikeste og viktigste.

Bli med i kampen. Hvis du føler deg frisk nok til å jobbe frivillig din tid til en organisasjon som American Cancer Society, gjør du det. Hvis du er for svake eller syke til å donere tid, bør du vurdere å donere penger. Mange kvinner opplever at det å jobbe spesifikt med eggstokkreft relatert organisasjon er en dypt givende opplevelse.

Tips og advarsler

  • Spør legen din for å anbefale ressurser til deg som vil hjelpe deg å samle informasjon om eggstokkreft og finne en støtte gruppe i ditt område.
  • En terminal eggstokkreft diagnose kan meget naturligvis føre til alvorlig depresjon. Vurdere å se en mental helse profesjonell til å hjelpe deg å takle dette aspektet av din diagnose.