Digidexo.com

Hvordan Tape en Lateral forstuing

Hvordan Tape en Lateral forstuing


Taping en lateral ankel forstuing er en viktig behandling i helbredelsesprosessen. En lateral ankel forstuing er den vanligste typen av ankelen forstuing, og det er forårsaket av en inversjon, eller innover rullende, av foten. Denne skaden kan skje mens du spiller sport, eller det kan være forårsaket av noe så enkelt som å trå inn i et hull eller av et trinn eller kant. Disse forstuinger er gradert fra en til tre; klasse en er mindre, og karakteren tre er alvorlig med ligament skader.

Bruksanvisning

Barber det berørte ankelen, om nødvendig, til noen få inches opp benet. Et skum pre-wrap kan anvendes i stedet for barbering hvis ønskelig.

Starter på forsiden av ankelen, plasserer pre-wrap rundt ankelen. Når tilbake rundt til fronten, vikle over toppen av foten og deretter under.

Som wrap kommer tilbake opp over hele forsiden av ankelen, rive det og glatt det ned.

Kontroller at tærne er bøyes oppover og ankelen er litt omvendt. Bruk den atletiske tape nå å følge den samme banen på toppen av skum wrap. Når på slutten av pre-wrap, fortsett rundt 2-3 ganger før rive båndet og sikring.

Heve ankelen over nivået på hjertet, og bruke is til å redusere hevelse.

Hint

  • Taping er bare en del av helbredelsesprosessen av en forstuet ankel. Også bruke RICE-metoden: hvile, is, kompresjon og høyde.
  • Ankelen bør være i stand til å bøye og strekke seg etter taping, og den bør ha god medial og lateral stabilisering.
  • Sjekk wrap ofte er tette. Løsne den hvis det er discolorization eller nummenhet og prikking i tærne.