Digidexo.com

Hvordan kontrollere seng Bugs

Bed bugs er flate, runde, brune bugs som invaderer hoteller og hjem, og gjemme seg i sprekker og hulrom. Ifølge University of Minnesota Extension, de går i skjul og sove i løpet av dagen og kommer ut om natten. De kan være vanskelig å bli kvitt, og lever av blod enten fra mennesker eller dyr. For å se om du har en infestation av seng begs, anbefales det at du sjekker inn på madrass, boks våren og ark på soverommet. De kan også samles i stuer, bad og vaskerom. Hvis du ser et mørke flekker på ark som ligner blod, er det en god indikasjon veggedyr er til stede.

Bruksanvisning

Hvordan kontrollere seng Bugs

•  Sjekk din madrass for hull eller rifter. Gjør det selv skadedyrkontroll sier veggedyr kan skjule seg i madrassen og legge egg. Hvis du finner hull eller rifter, anbefales du bli kvitt din madrass og erstatte den med en ny.

Treat madrass med et insektmiddel. Crack & Fuge III phenothrin, Tempo Ultra SC og Eco PCO DX Fritatt Dust er alle anbefalt av Gjør det selv skadedyrkontroll.

Spray night stand, kjoler, sofaer og stoler med et insektmiddel. Du kan bruke den samme spray som du brukte på madrassen.

Spray med insektmiddel alle andre områder hvor du har sett eller mistenke veggedyr kan skjule seg.

Vakuum sprekker og hull med støvsuger.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en dårlig angrep, foreslår University of Minnesota ringer på en profesjonell skadedyrbekjempelse selskap for å få hjelp. Det anbefales at du inspisere alle brukte møbler, inkludert senger, sofaer og stoler, for veggedyr før bringe den inn i hjemmet.