Digidexo.com

Thermogenic Urter

Thermogenic Urter


Du trenger ikke å stole på den nyeste og beste vekttap teknologi for å hjelpe bli kvitt de ekstra pounds. Noen mennesker er å snu til naturlige løsninger, som for eksempel thermogenic herbs.Thermogenic urter hjelpe bidra til en persons vekttap. Den urter bidra til å øke en persons kroppstemperatur og metabolisme, som i sin tur brenner flere kalorier.

Cayenne

Cayenne er en krydret pepper som er vanlig i meksikansk, kinesisk, Cajun og indiske retter. Ikke bare gjør det hjelpe til med vekttap, men det hjelper også redusere slim under en kald og hjelpemidler i smerte reduksjon. Du kan kjøpe det som en pille i urte del av et apotek, friskt i produserer delen av dagligvarebutikk eller pulverisert i krydder delen.

Grønn te

Grønn te kommer fra det samme plante som sort te er avledet. Den eneste forskjellen er at grønn te går gjennom mindre behandling fra det tidspunkt det er plukket til den tiden den lander i hyllene. Det øker kroppstemperaturen uten å øke hjertefrekvensen. Den inneholder også kraftige antioksidanter. Ta grønn te i det flytende te form for å få de ønskede resultater.

Sennepsfrø

I en studie ved Englands Oxford Polytechnic Institute, ble det funnet sennepsfrø kan fungere som en kraftig termogenetisk. En teskje av krydret sennep ble funnet å øke en persons metabolisme så mye som 25 prosent for en lengre periode. Sennepsfrø kan finnes i utallige retter, og ligger i krydder delen av dagligvarebutikk.

Kanel

I tillegg til å være en termo, kanel har en rekke andre anvendelser. Diabetikere bruker den til å opprettholde blodsukkernivået. Det kan også bidra til lavere kolesterol. Kanel er ikke bare begrenset til desserter, drikke eller frokoster. Du kan legge det til chili for et lite spark. Kanel kan finnes i pilleform på apoteket og også i drevet eller pinne form i krydder delen.