Digidexo.com

Fat Camps i Pennsylvania

Fat Camps i Pennsylvania


Fedme kan være en farlig ting. Noen av farene inkluderer hjerteinfarkt, hjerneslag, diabetes, høyt blodtrykk, fertilitetsproblemer, høyt kolesterol, levercirrhose, søvnapné og en høyere risiko for enkelte kreftformer. Å få vekten under kontroll gjennom kosthold og mosjon vil bidra til å redusere risikoen for disse alvorlige helseproblemer. Vekt-tap leirene er utviklet for å hjelpe bobiler lære om riktig kosthold og mosjon i et støttende miljø, slik at ingen har til å gjøre det alene. The Pennsylvania området har tre store vekttap leirer som imøtekomme til barn og tenåringer.

Wellspring Pennsylvania

Ligger i Vest-Pennsylvania, er Wellspring den eneste vitenskapelig basert vekttap leir i nordøstlige USA Co-ed camping er en del av opplevelsen. og Wellspring Pennsylvania velkommen gutter og jenter i alderen 11 til 18 for en sommer med vekttap og sunne aktiviteter. Fordi individuell oppmerksomhet er viktig til Wellspring, setter leiren en grense på 50 bobiler per økt. Sessions er fire, seks eller åtte uker, basert på behov og valg av hver enkelt camper. I tillegg til morsom øvelse aktiviteter, gir leiren kulinariske klasser som lærer camperne Hvordan lage en total livsstilsendring og holde det gående når de forlater Wellspring.

Wellspring Pennsylvania
201 Route 286 West
Saltsburg, PA 15681
866-364-0808
wellspringpennsylvania.com

Nytt bilde Camps

Nytt bilde Camps fokuserer på undervisning bobiler verdien av trening og kosthold og ernæring, alt i en tradisjonell leir struktur. New Image imot barn i alderen syv til 19 og har en privat lakefront plassering i to separate leirer for gutter og jenter. Med en 4: 1 rådgiver-til-camper ratio, den spesialiserte oppmerksomhet bobiler får hjelper dem til å bygge selvtillit og gå ned i vekt. Nytt bilde Camps er akkreditert av American Camping Association og er lokalisert i Poconos.

Nytt bilde Camps
Akiba Road
Reeders, PA 18352
570-619-7761
newimagecamp.com

Camp Pennbrook

Bygge sin leir som et søsterfellesskap, er Camp Pennbrook den eneste all-jenter vekttap leir i USA. Alle leirene rådgivere er kvinner. Med dorm-stil boliger og off-campus turer til temaparker og Broadway show, er Camp Pennbrook en av de mest etterspurte leirer i nordøst. Hotellet ligger bare 10 minutter fra den vakre og historiske New Hope, Pa. Har Pennbrook hjulpet bobiler ned i vekt siden 1976.

Camp Pennbrook @ Pennington Skole
112 W Delaware Ave.
Pennington NJ 08534
1-800-442-PENN
camppennbrook.com